NÄYTTÖLAITTEET

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • ITP11 paneeliasennettava digitaalinen näyttö 4-20mA

  ITP11 on universaali, mikroprosessoriohjattu näyttöyksikkö teollisuuden prosessien valvontaan.

 • Grayhill – TE-F33 kosketusnäytöllinen enkooderi

  Pinta-asenteinen, kosketusnäytöllinen enkooderi

   

   

  Kosketusnäytöllinen enkooderi on nykyaikainen kokonaisratkaisu perinteisille sähkömekaanisille erilliskomponenteille (kytkimille, näppäimistöille, näytöille, jne.) Voit korvata kaikki nämä yhdellä  helppokäyttöisellä kosketusnäytöllisellä enkooderilla. Toimintoina napautus, pyyhkäisy ja kierto. Korkean resoluution kapasitiivinen näyttö 320 x 300. Intuitiivinen näyttöpohjainen alusta, jota voidaan ohjelmoida erillisellä sovellusohjelmalla yhdessä laajan symbolikirjaston kanssa, jossa konfiguroitavat vakiosymbolit.

  Tuetut kuvaformaatit PNG ja JPEG, tallennuskapasiteettia sadoille näyttöikoneille (32MB). Päivitettävissä myös kenttäolosuhteissa oman sovelluksensa avulla. TE-F33 on suojattu IP67, iskunkestävä, hygieeninen ja omaa hyvän kemikaalisiedon. Liityntänä USB 2.0 tai CAN J1939. Helppo asennus joko kiinnitysmutterilla tai liima-asennuksella jolla minimoidaan asennussyvyys. Enkooderissa on optisesti bondattu kosketusnäyttö joka takaa erinomaisen luettavuuden auringonvalossa.

 • Grayhill – TE kosketusnäytöllinen enkooderi

   

   

  Kosketusnäytöllinen enkooderi on vaihtoehtoinen perinteisille komponenteille (kytkimet, näppäimistöt, painikkeet, näytöt, jne).
  Voit korvata ne yhdellä helppokäyttöisellä kosketusnäytöllisellä enkooderilla.

  – Toimintoina: napautus + pyyhkäisy + kierto
  – Korkean resoluution kapasitiivinen näyttö: 320 x 300
  – Intuitiivinen näyttöpohjainen alusta, jota voidaan ohjelmoida erillisellä sovellusohjelmalla
  – Symbolikirjasto, jossa konfiguroitavat vakiosymbolit
  – Tallennuskapasiteettia sadoille näyttöikoneille (32MB)
  – Tuetut kuvaformaatit: PNG, JPEG, jne.
  – Päivitettävissä kenttäolosuhteissa oman sovelluksensa avulla
  – Suojattu IP67, iskunkestävä, hyvä kemikaalisieto
  – Elinikä 1,000,000 toimintoa
  – Liitettävyys USB 2.0 tai CAN J1939
  – Liitäntä 5-napaisella M12-liitimellä tai suoraan piirikortille

 • Grayhill – 3D2104 ajoneuvonäyttö

  Ajoneuvonäytöt 10.4”

   

   

  Grayhill 3D-sarjan näytöt ovat 16-bittisiä värinäyttöjä, joissa on Led-taustavalo. Näytöt liitetään CAN-väylään, jossa parametrien asettaminen on helppoa näytössä olevien painikkeiden tai lisävarusteena saatavan kosketusnäytön avulla.

  3D-sarjan värinäytöt ovat suuruudeltaan 10,4″, niissä on sisäinen tietokone Windows CE/Linux-käyttöjärjestelmällä. Tietokoneen avulla on mahdollista kommunikoida suoraan ajoneuvon CAN-väylässä (J1939, CANOpen). Tämä mahdollistaa lukuisien eri sovellusten näyttämisen näytössä esim. moottoritilatiedot virtuaalimittarein, GPS-karttasovellukset, peruutuskameran kuva, jne. Näyttöyksiköt on suunniteltu ajoneuvoteollisuuden vaativaan käyttöympäristöön kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta jopa avonaisissa ohjaamorakenteissa. Sovellus kohteina esimerkiksi maatalouskoneet, maansiirtokoneet, kallioporat, trukit jne.

  Tietokone on molemmissa näytöissä sama, joka sisältää:
  – 416 MHz PXA270 prosessori
  – 4MB SDRAM
  – 128MB NAND Flash
  – käyttöjärjestelmänä Windows CE tai Linux

  LATAA ESITE (PDF)

 • Grayhill – 3D32 ajoneuvonäyttö

  Ajoneuvonäyttö 3,2”

   

   

  Grayhill ”mikronäytöt” ovat 3,2″, taustavalaistuja, kaksivärisiä(sininen/vihreä) LCD-näyttöjä.

  Näytössä on erittäin hyvä näkymä myös kirkkaassa päivänvalossa. CAN-väylän parametrien asettaminen on helppoa näytön alla olevien painikkeiden avulla.

  Tähän kompaktiin näyttöön voidaan ohjelmoida erilaisia näkymiä grafiikoille, sekä virtuaalimittareille. Näyttöön on luotu Windows PC-pohjainen ohjelmointityökalu, jolloin komennot saadaan suoraan ajoneuvon ECU:lta (Engine Control Unit). 3D LCD-näyttöjä voi käyttää lukuisissa ajoneuvoteollisuuden eri sovelluksissa esim. kuorma-autot, maatalouskoneet, nosturit, trukit jne.

 • Grayhill – 3D50 ajoneuvonäyttö

  Ajoneuvonäyttö 5″

   

   

  Grayhill 3D50 ajoneuvonäytön ominaisuuksiin kuuluu kapasitiivinen kosketusnäyttö. Näyttöä voi käyttää myös suojakäsineillä jopa näytön ollessa kostea (pisaroilla). Näyttö on 5″, taustavalaistu WVGA LCD (800*480), joka mahdollistaa hyvän kontrastin tekstille ja grafiikalle myös auringonvalossa. Näytön lasi on myös naarmuuntumaton ja heijastamaton.

  3D50 näytön ohjelmoinnissa voidaan hyödyntää Grayhill näytön kehitysalustaa ja PC- ohjelmaa. Työkalulla on helppo luoda symboleita ja tekstejä esittämään käyttäjälle esim. moottoritietoa, asetusnäkymiä, erilaisia ilmoituksia, videokamerakuvaa, huolto-ohjeita, jne.

  Grayhill 3D50 näyttöyksiköt on suunniteltu ajoneuvoteollisuuden vaativaan käyttöympäristöön kestämään kovaa käyttöä ja kulutusta jopa avonaisissa ohjaamorakenteissa. Sovelluskohteina esimerkiksi maatalouskoneet, maansiirtokoneet, kallioporat, trukit, jne.

  Ajoneuvonäyttö 3D50:

  – 800 MHz iMX6-prosessori
  – 512MB DDR3 RAM
  – 4GB eMMC
  – USB 2.0

  LATAA ESITE (PDF)

 • Grayhill – 3D70 näyttöyksikkö

  Näyttöyksikkö 7″

   

   

  Uusissa 7 tuuman kosketusnäytöissä käytetään naarmuuntumatonta, häikäisemätöntä lasia, joka varmistaa hyvän näkyvyyden myös voimakkaassa auringonvalossa.

  Näytöt tukevat oletusarvoisesti Qt:tä ja tarjoavat nyt myös CODESYS-sovelluksen lisäkehitysvaihtoehtona. Grayhillin oma VUI Builder on esiladattu helppoon järjestelmä integrointiin. Tätä ohjelmistotyökalua käytetään luomaan näyttämiä ja graafisia objekteja, kuten reaaliaikaisia mittaritietoja, hälytyssanomia, diagnostiikkaa, huoltotietoja, koneen asetuksia ja ohjeita.

  • Kapasitiivinen kosketustekniikka objektien valitsemiseen ja näyttöjen selaamiseen
  • Helppo sovellusten luominen ja integrointi VUI Builderin (J1939), Qt:n tai valinnaisten CODESYS- koodien (J1939, CAN open ym.) avulla
  • 3 videotuloa ja 2 CAN-väylätuloa
  • Naarmuuntumaton/häikäisemätön lasi (on optisesti liimattu LCD-näyttöön, mikä parantaa mekaanista ja visuaalista suorituskykyä)
  • Kirkas (1000 Luminanssia) näyttö on taustavalaistu tarjoten korkean kontrastin tekstin ja värigrafiikan erinomaiseen luettavuuteen auringonvalossa

  Näyttö 3D70:
  • 800 MHz iMX6-prosessori
  • 512MB DDR3 RAM
  • 4GB eMMC

  LATAA ESITE (PDF)