SÄHKÖMEKAANISET KOMPONENTIT

show blocks helper

Näytetään tulokset 1–9 / 91

 • Automaattisulakkeet

  Automaattisulakkeet (1)

 • CO2-MODUULIT

  CO2-MODUULIT (6)

 • Hätä-Seis -painikkeet

  Hätä-Seis -painikkeet (1)

 • KOSTEUS & LÄMPÖTILA

  KOSTEUS & LÄMPÖTILA (3)

 • KYTKIMET

  KYTKIMET (4)

 • LÄMPÖTILA

  LÄMPÖTILA (27)

 • MAGNEETIT JA SOLENOIDIT

  MAGNEETIT JA SOLENOIDIT (38)

 • Ohjaimet

  Ohjaimet (1)

 • VIRTAKYTKIMET

  VIRTAKYTKIMET (9)

 • Automaattisulakkeet

  SIVUT TYÖN ALLA!

  LINKKI VANHOILLE SIVUILLE

 • EAO 56-sarjan painikkeet

  EAOn 56-Sarjan painikkeita on käytetty maailmanlaajuisesti jo miljoonissa sovelluksissa. Kytkimen painalluksella on tunnokas ja kuuluva vaste kertoen toiminnan aktivoimisesta. Universal -kytkin on 56 -sarjan uusin tuote.

  Universal-kytkin on helposti havaittavissa LED-valon ansiosta. Painikkeessa on suuri kosketuspinta, valinnaiset värit etupaneelissa ja laserkaiverretut symbolit. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kuuluvaan vasteeseen käytön aikana varmistavat, että painike tarjoaa korkealaatuisen käyttömukavuuden.

  Painikkeen aktivoidusta tilasta ilmoittaa vihreä LED valo, joka on helposti havaittavissa myös hämärässä. Vakiomallisen M8-liittimen (M8x1, 6-napainen) ja matalan asennussyvyyden (27 mm) ansiosta 56-sarjan painikekytkin tarjoaa helpon plug & play -asennuksen.

  LATAA ESITE

 • Grayhill – TE-F33 kosketusnäytöllinen enkooderi

  Kosketusnäytöllinen enkooderi on nykyaikainen kokonaisratkaisu perinteisille sähkömekaanisille erilliskomponenteille (kytkimille, näppäimistöille, näytöille, jne.) Voit korvata kaikki nämä yhdellä helppokäyttöisellä kosketusnäytöllisellä enkooderilla. Toimintoina napautus, pyyhkäisy ja kierto. Korkean resoluution kapasitiivinen näyttö 320 x 300. Intuitiivinen näyttöpohjainen alusta, jota voidaan ohjelmoida erillisellä sovellusohjelmalla yhdessä laajan symbolikirjaston kanssa, jossa konfiguroitavat vakiosymbolit.

  Tuetut kuvaformaatit PNG ja JPEG, tallennuskapasiteettia sadoille näyttöikoneille (32MB). Päivitettävissä myös kenttäolosuhteissa oman sovelluksensa avulla. TE-F33 on suojattu IP67, iskunkestävä, hygieeninen ja omaa hyvän kemikaalisiedon. Liityntänä USB 2.0 tai CAN J1939. Helppo asennus joko kiinnitysmutterilla tai liima-asennuksella jolla minimoidaan asennussyvyys. Enkooderissa on optisesti bondattu kosketusnäyttö joka takaa erinomaisen luettavuuden auringonvalossa.

 • Hätä-Seis -painikkeet

  SIVUT TYÖN ALLA!

  LINKKI VANHOILLE SIVUILLE

 • Ohjaimet

  SIVUT TYÖN ALLA!

  LINKKI VANHOILLE SIVUILLE

 • OTTO – CS-sarjan kapasitiivinen kytkin

  CS-sarjan kapasitiiviset kytkimet on suunniteltu sovelluksiin, joissa ohjaustoimintoja tarvitsee piilottaa tai huomaamattomiksi osaksi mekaanista rakennetta. Kytkin vaihtaa tilaansa sormen tai käden tunnistuksesta, myös suojakäsineitä käytettäessä. Soveltuu käytettäväksi on/off-kytkimenä (ISO 13849-1).

  Kytkimen mekaaninen muoto voi olla kovera tai tasainen pinta. Kapasitiivinen kytkin voidaan sijoittaa eri pintoihin, esim. ohjauspaneelit, kahvat, käsinojat tai muut asiakaskohtaiset sovellukset.

  Kapasitiivista kytkintä voidaan käyttää omana kytkimenään tai ryhmänä lukuisien kapasitiivisten kytkinten kanssa ja hallita ohjelmallisesti tilatietoja. CS-sarjan ainutlaatuinen piirre on, että se voidaan myös ylimaalata toiminnan siitä häiriintymättä.

  CS-sarja on suojattu IP68S-standardin mukaisesti.

 • OTTO – LP7 valaistu, matalakehyksinen painokytkin

  LP7 painokytkin on LED valaistu, matala kehyksinen jäädessään lähes paneelin pinnan tasolle. LP7 on valmistettu laadukkaista materiaaleista kestämään aina haasteelliset eri teollisuudenalojen asennuspaikat. Kytkimen runkomateriaali on alumiinia. LP7 painokytkin kestää yli miljoona mekaanista kytkentäkertaa, täydellä kuormavirralla 25000 kytkentäkertaa.

  LP7 painokytkimeen on valittavissa eri LED värejä, joiden käyttöjännite voidaan määrittää 2V…12VDC alueille. Vaihtoehtoisia painikkeita on kaksi, matala ja korkea. Painokytkin on luokitettu vesitiiviiksi IP68S luokkaan. LP7 painokytkimen sovelluskohteina esimerkiksi. Info-kioskit, Julkisen tilan automaatit, kannettavat radio-ohjaimet, jne.

 • E+E – EEH210 Digitaalinen kosteus- ja lämpötilasensori

  Digitaalinen kosteus- ja lämpötilasensori jossa 3 V ulostulojännite.

  Luotettavaksi todettu anturielementti, viimeisin ASIC teknologia ja tarkat mittaukset ovat digitaalisen EEH210 anturin perusta.

 • E+E – EE03 Digitaalinen kosteus- ja lämpötilamoduuli

  Digitaalinen kosteus- ja lämpötilamoduuli

  EE03 is a cost effective, highly accurate temperature and humidity measurement module with two-wire digital interface. It features the well-proven, long term stable E+E HC103 humidity sensor. The EE03 is optimized for best thermal coupling with a plane surface, which is paramount for accurate measurement of surface moisture. By this, besides ambient humidity measurement, the EE03 can be employed also as condensation monitor, and indicates the danger of condensation before condensation actually occurs.