Ohjauskahvat

Lukuisten vakiomallien lisäksi meillä on mahdollisuus muokata ohjauskahvasta juuri sinun ohjaustarpeitasi vastaava kokonaisratkaisu.

 

LATAA OTTO -YLEISESITE (pdf)

Näytetään tulokset 1–9 / 12

 • OTTO – JH ohjauskahva

  X-,y- ja z-aksiaalinen

  JH on Hall-tekniikkaan perustuva ohjain. Ohjain soveltuu liikkeen ohjaukseen ja valvontaan sovelluksissa, joissa on korkeat luotettavuuden ja pitkän kestoiän vaatimukset. Ohjain soveltuu erityisen hyvin sähköhydraulisiin sovelluksiin esim. ajoneuvojen ja koneiden eri ohjaustoimintoihin.

 • OTTO – JHM ohjauskahva

  X-,y- ja z-aksiaalinen

  JHM on Hall-tekniikkaan perustuva ohjain. Ohjain soveltuu liikkeen ohjaukseen ja valvontaan sovelluksissa, joissa on korkeat luotettavuuden ja pitkän kestoiän vaatimukset. Ohjain soveltuu erityisen hyvin sähköhydraulisiin sovelluksiin esim. ajoneuvojen ja koneiden eri ohjaustoimintoihin.

  JHM on suojattu IP 64 tai IP 68. Kestoikä yli 10 miljoonaa toimintajaksoa. Ohjain pystyy kantamaan 85 kg sivuttaisen mekaanisen kuorman. JHM-ohjain on EMC-testattu 100 V/m. Tämä on toteutettu käyttämällä Otton patentoimaa kaksoismagneettirakennetta.

  LATAA ESITE (PDF)

  JHM Product Bulletin

 • OTTO – JHS ohjauskahva

  1-aksiaalinen

  JHS on 1-akselinen Hall-ohjain, jossa analoginen lähtösignaali. JHS on ratkaisu, kun haluat hallita proportionaalisesti nopeutta, voimaa, tai vaihtoehtoisesti liikettä eteen ja taaksepäin.

  JHS on saatavana kahtena versiona:

  – jousipalauteteinen keskiasentoon
  – kitkalukittu, jolloin kahva pysyy asetetussa asennossa

  JHS-sarjassa on mahdollista käyttää erilaisia kahva- ja vipumalleja. Kuvassa on vain yksi versio useista eri mahdollisuuksista. Myös asiakaskohtaiset kahvat ovat mahdollisia. Lähtösignaalit ovat suoraan yhteensopivia analogisen I/O:n kanssa jota käytetään ajoneuvoissa ja teollisuuden ohjausjärjestelmissä. Hall-teknologia mahdollistaa luotettavan rakenteen pienellä määrällä liikkuvia osia. Tällä saavutetaan komponentin pitkä elinkaari, joka JHS-ohjaimella on vähintään 5 miljoonaa toimintosykliä. JHS on vesitiivis IP68 ja EMC-testattu 100V/m, joka on saavutettu patentoidulla kaksimagneettisella ratkaisulla.

 • OTTO – G2 Commander ohjauskahva

  G2 Commander on suunniteltu sotilassovelluksiin. Ohjauskahva voi olla kiinteäasenteinen tai Joystick tyyppinen. G2 Commander ohjauskahva on valmistettu alumiinista, suojaluokka IP68S. G2 Commander Ohjauskahva mahdollistaa lukuisia eri kytkinmahdollisuuksia.

  G2 – Product Bulletin (PDF)

  G2 Datasheet (PDF)

 • OTTO – G3 Contour ohjauskahva

  G3- Contour ohjauskahva on ergonominen ja tukevaotteinen koneen hallintakahva. Ohjauskahva on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatti muovista. Kahvan otekulmaa voidaan säätää vielä käyttäjäkohtaisesti erillisen kuula-adapterin avulla.

  Ohjauskahvat on mahdollista kalustaa asiakkaan sovelluksen mukaan esim. HTWM-Peukalorullilla, K1-keinukytkimillä ja P9-painikkeilla. Asennus koneeseen on helppoa erillisin M12 tai M14 adapterien avulla.

 • OTTO – G3 Dual Grip ohjainyksikkö

  OTTO G3-0360-sarja on muotoilultaan pelikonsoliohjainta muistuttava ohjainsarja. Erittäin vahvarakenteinen ja ergonominen muotoilu tekee siitä helpon käsitellä. Ohjainta voidaan käyttää esim. simulaattorisovelluksissa pitkiäkin ajanjaksoja käsien silti väsymättä. Ohjain on mahdollista varustaa eri kytkinkokoonpanoin, jossa kytkintoiminnot, niiden sijainti ja värit ovat asiakkaan tarpeiden mukaisesti valittavissa.

  Tekniset tiedot:
  – kotelointiluokka IP68, täysin vesitiivis
  – USB-tai CAN J1939, väyläliitynnät
  – EMI/RFI sieto 100V/m
  – erittäin kevyt rakenne, 215g
  – RoHS- & WEEE-hyväksynnät

 • OTTO – G3-A ohjauskahva

  Pienempi G3-sarjan perusotekahvoista sopii sekä oikea- että vasenkätiselle. Kahvan materiaali on lasikuituvahvisteinen polykarbonaatti, joka sietää hyvin pölyä ja likaa. G3:ssa on irrotettava etupaneeli joka helpottaa kytkimien ja kaapeleiden asennusta. Myös kahvan etupuolelle on mahdollista kalustaa kytkimiä, jolloin toiminnon voi käynnistää etusormella.

  G3-kahva voidaan liittää esim. hydrauliseen esiohjaimeen käyttäen erillisiä mekaanisia sovittimia tai käyttää kiinteänä paneelissa. Meillä on erittäin laaja valikoima ohjainkahvoja, joissa kytkimet on esiasennettu. Voimme myös tarjota asiakaskohtaisen kalustusversion, jossa kytkimet, kaapelit ja liittimet tulevat OTTO:lta valmiiksi tehdasasenteisena. Kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista.

 • OTTO – G3-M ohjauskahva

  OTTO Controls G3-M – Medium sarjan ohjauskahva
  – Ergonominen, eri variaatioilla kalustettavissa
  – Voidaan liittää erillisillä adapterisarjoilla työkoneen omaan ohjainpohjaan tai vaihtoehtoisesti valita OTTO Controlsin JH-, JHM tai JHT-analoginen/CAN

 • OTTO – G3-D ohjauskahva

  G3-D ohjauskahva on ergomisesti muotoiltu, jotta kytkimet olisivat mahdollisimman hyvin kuljettajan saatavilla. G3-D-ohjauskahva voidaan konfiguroida keinukytkimellä tai painonapeilla. Ohjauskahvaan voidaan varustaa käyttäjän liipaisukytkin (ns. kuolleen miehen kytkin), joka estää laitteen tahatonta käyttöä.

  Ohjauskahvan kiinnikkeet ovat vakiomallisia M12/M14-kierteille. G3-D-kahva voidaan varustaa OTTO:n JHM-joystick-pohjalla X-Y-liikkeille. G3-D ohjauskahvan sovelluskohteina teollisuus-, maatalous-, kaivos-, ja rakennusalan laitteet.