Operointi- ja valvontajärjestelmät

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • KVM Systems – Series 600

  KVM-järjestelmät ulottavat näppäimistön, videon ja hiiren työpisteliittymät turvalliselta alueelta teolliselle vaaralliselle alueelle. R. STAHL tarjoaa HMI MANTA -alustan lääketeollisuuteen sekä biotieteiden ja hienokemian teollisuuteen ja HMI SHARK -alustan vaativiin olosuhteisiin ja öljy- ja kaasuteollisuuteen. KVM DVI3 -siirtoyksikkömme tukee kaikkia yleisiä hallintajärjestelmiä.

 • Operator Interfaces – Series 200 / Series 300

  R. STAHLin käyttäjäliittymät tai käyttäjäpaneelit ovat HMI-laitteita, joissa on integroitu ohjelmisto koneiden visualisointia ja käyttöä varten, sekä logistiikkaan ja varastoalueiden automaatioon. EAGLE-alustan laitteet sopivat yleiskäyttöön sekä konetoimintoihin, RAPTOR-alustan laitteet soveltuvat erittäin vaativiin olosuhteisiin, kuten öljy- ja kaasuteollisuuteen, tai lääketeollisuuteen sekä biotieteiden ja hienokemian teollisuuteen.

 • Panel PCs – Series 400

  R. STAHLin Panel PC – teollisuustietokone ja valvontamonitori samassa laitteessa, sekä vaarallisilla että turvallisilla alueilla työskentelyyn, räätälöity vastaamaan erilaisten teollisuudenalojen vaatimuksiin. EAGLE-sarja suunniteltiin yleisiin sovelluksiin ja koneenrakennukseen, SHARK-sarja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja vaativiin olosuhteisiin ja MANTA-sarja sopii ihanteellisesti lääketeollisuuteen sekä biotieteiden ja hienokemian teollisuuteen.

 • Thin Client – Series 500

  R. STAHLin Thin Clients -tuotteet ovat HMI-tuotteita PC- tai virtuaalityöasemien etähallintaan esimerkiksi Ethernetin ja WLANin kautta. MANTA-alusta kehitettiin lääketeollisuuteen sekä biotieteiden ja hienokemian teollisuuteen ja EAGLE-alusta konetoimintoihin ja logistiikkaan. SHARK-alusta soveltuu erityisen hyvin vaativiin olosuhteisiin ja öljy- ja kaasuteollisuuteen.

 • Viivakoodi- ja RFID-lukijat

  R. STAHLin viivakoodinlukijat ja RFID-lukijat lukevat dataa vaarallisilla alueilla ja siirtävät sen räjähdysuojatuille HMI- tai PC-koneille ja automaatiolaitteille turvallisilla alueilla. Viivakoodinlukijat ovat vankkoja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja käsiskannereita tarkkaan datanlukemiseen ja RFID-lukijoita voidaan käyttää paneeliasennettuina valvontalaitteina.