TIIVISTEKIINNIKKEET

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Tiivistealuslevyt

   

   

  APM Hexseal SEELOC ovat itsetiivistyviä aluslevyjä, joiden tehtävänä on tiivistää kiinnityskohta vedeltä, ilmalta, voiteluaineilta tai muilta nestemäisiltä tai kaasumaisilta aineilta.

  APM Hexseal SEELOC itsetiivistyvät aluslevyt ovat tärinänkestoisia. Aluslevyt silikonpintaisia, joissa on ruostumattomasta teräksestä muotovalettu runko. Aluslevyt ovat suunniteltu käytettäväksi esim. kotelorakenteissa tavallisten peruskiinnitysruuvien, pulttien tai niittien kanssa.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Tiivistemutterit

   

   

  Tiiveys137 000 kPa asti
  MateriaaliRuostumaton teräs
  Lämpötila-alue-75 … +204 °C
  O-rengasSilikoni (std), Muut materiaalit myös mahdollisia

  TUOTEVALIKOIMA

 • Tiivistepultit

   

   

  APM Hexseal pultit ovat uudelleenkäytettäviä, kiinteän O-renkaan sisältäviä kiinnikepultteja. Itsesulkeutuva kiinnitysrakenne sisältää pultin ja O-tiivisterenkaan. Kaikki APM-tuotteet on suunniteltu tiivistämään kotelorakenteessa nestemäisten tai kaasumaisten aineiden yhdistyminen. APM Hexseal on saatavana metrisillä tai tuumakierteityksillä, sekä eri tiivistemateriaaleilla (silikoni, neopreeni, jne), joista useimmat ovat UL-hyväksyttyjä.

  APM Hexseal on kehittänyt itsetiivistävän kiinnitysratkaisun. Joka tarjoaa komponenttien kiinnityksen ja tiivistyksen yhdessä samassa pultissa. APM Hexseal:ssä on muotoiltu ja joustava O-rengas, joka pysyy kiinnitysvaiheessa tarkkuustyöstetyssä urassaan. Tämä yhdistelmä tarkasta työstögeometriasta ja O-renkaan ominaisuuksista saa aikaan tiiviin sinetin metalli-metalli-kappaleiden liitokselle. APM tuotteet ovat tärinänkestäviä ja uudelleen kiinnitettäviä.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Tiivisteruuvit

   

   

  APM Hexseal ruuvit ovat uudelleenkäytettäviä, kiinteän O-renkaan sisältäviä kiinnikeruuveja. Itsesulkeutuva kiinnitysrakenne sisältää ruuvin ja O-tiivisterenkaan. Kaikki APM-tuotteet on suunniteltu tiivistämään kotelorakenteessa nestemäisten tai kaasumaisten aineiden yhdistyminen. APM Hexseal on saatavana metrisillä tai tuuma kierteityksillä, sekä eri tiivistemateriaaleilla (silikoni, neopreeni, jne), joista useimmat ovat UL hyväksyttyjä.

  TUOTEVALIKOIMA