KYTKIMET

Meillä on erittäin laaja valikoima kytkimiä ja painikkeita, joita on saatavana erikokoisina ja mallisina, kuten paino-, avain-, kierto-, keinu- ja painekytkiminä sekä enkooderit.

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Grayhill – TE-F33 kosketusnäytöllinen enkooderi

  Pinta-asenteinen, kosketusnäytöllinen enkooderi

   

   

  Kosketusnäytöllinen enkooderi on nykyaikainen kokonaisratkaisu perinteisille sähkömekaanisille erilliskomponenteille (kytkimille, näppäimistöille, näytöille, jne.) Voit korvata kaikki nämä yhdellä  helppokäyttöisellä kosketusnäytöllisellä enkooderilla. Toimintoina napautus, pyyhkäisy ja kierto. Korkean resoluution kapasitiivinen näyttö 320 x 300. Intuitiivinen näyttöpohjainen alusta, jota voidaan ohjelmoida erillisellä sovellusohjelmalla yhdessä laajan symbolikirjaston kanssa, jossa konfiguroitavat vakiosymbolit.

  Tuetut kuvaformaatit PNG ja JPEG, tallennuskapasiteettia sadoille näyttöikoneille (32MB). Päivitettävissä myös kenttäolosuhteissa oman sovelluksensa avulla. TE-F33 on suojattu IP67, iskunkestävä, hygieeninen ja omaa hyvän kemikaalisiedon. Liityntänä USB 2.0 tai CAN J1939. Helppo asennus joko kiinnitysmutterilla tai liima-asennuksella jolla minimoidaan asennussyvyys. Enkooderissa on optisesti bondattu kosketusnäyttö joka takaa erinomaisen luettavuuden auringonvalossa.

 • Grayhill – TE kosketusnäytöllinen enkooderi

   

   

  Kosketusnäytöllinen enkooderi on vaihtoehtoinen perinteisille komponenteille (kytkimet, näppäimistöt, painikkeet, näytöt, jne).
  Voit korvata ne yhdellä helppokäyttöisellä kosketusnäytöllisellä enkooderilla.

  – Toimintoina: napautus + pyyhkäisy + kierto
  – Korkean resoluution kapasitiivinen näyttö: 320 x 300
  – Intuitiivinen näyttöpohjainen alusta, jota voidaan ohjelmoida erillisellä sovellusohjelmalla
  – Symbolikirjasto, jossa konfiguroitavat vakiosymbolit
  – Tallennuskapasiteettia sadoille näyttöikoneille (32MB)
  – Tuetut kuvaformaatit: PNG, JPEG, jne.
  – Päivitettävissä kenttäolosuhteissa oman sovelluksensa avulla
  – Suojattu IP67, iskunkestävä, hyvä kemikaalisieto
  – Elinikä 1,000,000 toimintoa
  – Liitettävyys USB 2.0 tai CAN J1939
  – Liitäntä 5-napaisella M12-liitimellä tai suoraan piirikortille

 • OTTO – TC-5 painokytkin

  OTTO T8-sarja on laadukas miniatyyrikytkin, joka on suunniteltu erityisesti ajoneuvoteollisuuden, kannettavien laitteiden ja valvomoiden käyttötarpeisiin. Tyypillisiä sovelluksia ovat sähköhydrauliset ohjausjärjestelmät, teollisuuden ohjaukset ja kameravalvonnan ohjaus. T8 sopii suoraan perusote G3-sarjan kahvaan ja JH-ohjaimeen (katso lisätietoja kohdasta Ohjauskahvat).

  T8-sarjaan on saatavana kolme erityyppistä painiketta. Painikkeet voidaan myös toimittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti (väri ja muoto).

 • OTTO – CS-sarjan kapasitiivinen kytkin

  CS-sarjan kapasitiiviset kytkimet on suunniteltu sovelluksiin, joissa ohjaustoimintoja tarvitsee piilottaa tai huomaamattomiksi osaksi mekaanista rakennetta. Kytkin vaihtaa tilaansa sormen tai käden tunnistuksesta, myös suojakäsineitä käytettäessä. Soveltuu käytettäväksi on/off-kytkimenä (ISO 13849-1).

  Kytkimen mekaaninen muoto voi olla kovera tai tasainen pinta. Kapasitiivinen kytkin voidaan sijoittaa eri pintoihin, esim. ohjauspaneelit, kahvat, käsinojat tai muut asiakaskohtaiset sovellukset.

  Kapasitiivista kytkintä voidaan käyttää omana kytkimenään tai ryhmänä lukuisien kapasitiivisten kytkinten kanssa ja hallita ohjelmallisesti tilatietoja. CS-sarjan ainutlaatuinen piirre on, että se voidaan myös ylimaalata toiminnan siitä häiriintymättä.

  CS-sarja on suojattu IP68S-standardin mukaisesti.

 • OTTO – K1S keinukytkin

  Keinukytkinsarjaan on tullut UUSI, pienikokoinen K1S keinukytkin. Tämä soveltuu asennettavaksi erillisenä joko ohjauspaneeliin tai ohjauskahvaan esim. FNR-ajosuuntakytkimeksi.

   

  • ON-ON-ON, 3-asentoinen, vaihtoehtoisesti yksi tai 2- napainen
  • 32VDC/50mA
  • johtimilla tai piirilevy asenteinen
  • pitkä elinikä; jopa 1 milj. kytkentäkertaa
  • IP68 suojattu

  LATAA ESITE PDF

 • OTTO – LP7 valaistu, matalakehyksinen painokytkin

  LP7 painokytkin on LED valaistu, matala kehyksinen jäädessään lähes paneelin pinnan tasolle. LP7 on valmistettu laadukkaista materiaaleista kestämään aina haasteelliset eri teollisuudenalojen asennuspaikat. Kytkimen runkomateriaali on alumiinia. LP7 painokytkin kestää yli miljoona mekaanista kytkentäkertaa, täydellä kuormavirralla 25000 kytkentäkertaa.

  LP7 painokytkimeen on valittavissa eri LED värejä, joiden käyttöjännite voidaan määrittää 2V…12VDC alueille. Vaihtoehtoisia painikkeita on kaksi, matala ja korkea. Painokytkin on luokitettu vesitiiviiksi IP68S luokkaan. LP7 painokytkimen sovelluskohteina esimerkiksi. Info-kioskit, Julkisen tilan automaatit, kannettavat radio-ohjaimet, jne.

 • OTTO – LP9-RGB LED-painike

  OTTO Controls LP9-RGB -painike
  Vesitiivis RGB LED-valaistu painike mahdollistaa lähes minkä värin tahansa.
  – Mekaaninen käyttöikä 1Milj.
  – Kontakti virta 5A/28VDC
  – RGB-LED:n ohjaus 2VDC
  – IP68