Kamerat Ex-tiloihin

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • PTZ- ja Dome -kamerat

  R. STAHLin PTZ-kamerat ovat monipuolisia valvontakameroita useisiin erilaisiin tehtäviin. PTZ tarkoittaa ”pan/tilt/ zoom”, ja näiden toimintojen ansiosta kamera soveltuu erityisen hyvin suurten alueiden joustavaan ja tarkaan valvontaan. Erityisen kiinnostavat kohteet voidaan zoomata lähelle ja ne näkyvät aina terävinä autofocus-toiminnon ansiosta. IP-kamerat, joissa on full HD (1080p), tarjoavat erityisen korkealaatuisia kuvia.

  Kupukameroita on saatavana analogisina tai IP-malleina ja 18x tai 40x zoomilla. Kaikki kamerat ovat ATEX- ja IECEx-sertifioituja. EC-940-PTZ on saatavana myös NEC- ja CEC-sertifioituna.

  TUOTEVALIKOIMA PTZ

  TUOTEVALIKOIMA DOME

 • EC-840S lämpökamerat – Atex

  Tulkitsemalla infrapunasäteilyä valvottavilla vaarallisilla alueilla, R. STAHLin EC-840S -lämpökamerat voivat havaita prosessimuutoksia ja vuotoja. Kaikki kameramallit on varustettu manuaalisesti säädettävällä termografiatoiminnolla selkeää graafista kuvausta varten, ja ne soveltuvat käytettäviksi -50 … +65 °C:n lämpötiloissa. Siksi nämä huipputason valvontakamerat ovat monipuolisia valvontajärjestelmäratkaisuissa, esimerkiksi jalostamoissa tai lääketeollisuuden tuotannossa. Laajan valikoiman kamerat ovat saatavana analogisina laitteina (PAL, NTSC) tai IP-kameroina (ONVIF S) ja resoluutioilla 336 x 256 tai 640 x 512 pikseliä. Näin voit aina löytää tarkoituksiisi sopivan lämpökameran.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Zoom kamerat

  R. STAHLin AFZ-kamerat suurten alueiden määriteltyjen vyöhykkeiden valvontaan. AFZ tarkoittaa ”autofocus + zoom” – jopa 32-kertainen zoomaus ja full HD -resoluutio (IP-mallit). Nämä valvontakamerat tarjoavat optimaalisen kuvanlaadun valvontajärjestelmääsi vaarallisilla alueilla. Edes hankala valaistus ei ole ongelma, sillä WDR-toiminto tasoittaa suuret kirkkauserot. Meillä on oikea kamera joka tilanteeseen – laaja valikoimamme sisältää useita versioita, joissa on erilainen zoomaustaso ja kuvakulma, analogisia malleja reaaliaikaiseen siirtoon tai IP-kameroihin, lämpötila-alueet: -55 °C … +65 °C (versiosta riippuen).

  TUOTEVALIKOIMA