Kamerat Ex-tiloihin

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Fix cameras

  Pieni kamera, vahva suorituskyky: R. STAHLin EC-710 -tuoteryhmän kiinteiden kameroiden läpimitta on vain 55 mm, joten ne ovat maailman pienimpiä räjähdyssuojattuja kameroita. Koska näitä pieniä kameroita on saatavana seitsemän versiota erilaisilla kuvakulmilla, optimaalinen ratkaisu löytyy kaikkiin tilanteisiin, joita nurkkien ja yksityiskohtien valvontaan liittyy prosessinvalvonnassa. Hygieenisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon ansiosta ne soveltuvat ihanteellisesti lääketeollisuuden tarkastusikkunavalvontaan. Samaan aikaan ne ovat erittäin vankkoja, kestävät merivettä ja niiden suojausluokka on IP69K, joten ne soveltuvat erityisen hyvin merelle, porauslaitteistojen valvontajärjestelmiin, esimerkiksi poraustornien lattioiden tai tai nosturien tarkkailuun.

 • PTZ- and Dome-cameras

  R. STAHLin PTZ-kameroiden valikoiman ansiosta ne ovat monipuolisia valvontakameroita useisiin erilaisiin tehtäviin. PTZ tarkoittaa ”pan/tilt/ zoom”, ja näiden toimintojen ansiosta kamera soveltuu erityisen hyvin suurten alueiden joustavaan ja tarkaan valvontaan. Erityisen kiinnostavat kohteet voidaan zoomata lähelle ja ne näkyvät aina terävinä autofocus-toiminnon ansiosta. IP-kamerat, joissa on full HD (1080p), tarjoavat erityisen korkealaatuisia kuvia. Kupukameroita on saatavana analogisina tai IP-malleina ja 18x tai 40x zoomilla. Kaikki kamerat ovat ATEX- ja IECEx-sertifioituja. EC-940-PTZ on saatavana myös NEC- ja CEC-sertifioituna.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Thermal Imaging cameras

  Tulkitsemalla infrapunasäteilyä valvottavilla vaarallisilla alueilla, R. STAHLin EC-840S -lämpökamerat voivat havaita prosessimuutoksia ja vuotoja. Kaikki kameramallit on varustettu manuaalisesti säädettävällä termografiatoiminnolla selkeää graafista kuvausta varten, ja ne soveltuvat käytettäviksi -50 … +65 °C:n lämpötiloissa. Siksi nämä huipputason valvontakamerat ovat monipuolisia valvontajärjestelmäratkaisuissa, esimerkiksi jalostamoissa tai lääketeollisuuden tuotannossa. Laajan valikoiman kamerat ovat saatavana analogisina laitteina (PAL, NTSC) tai IP-kameroina (ONVIF S) ja resoluutioilla 336 x 256 tai 640 x 512 pikseliä. Näin voit aina löytää tarkoituksiisi sopivan lämpökameran.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Zoom cameras

  R. STAHLin AFZ-kamerat ovat are zoom-kameroita suurten alueiden määriteltyjen vyöhykkeiden valvontaan. AFZ tarkoittaa ”autofocus + zoom” – jopa 32-kertainen zoomaus ja full HD -resoluutio (IP-mallit). Nämä valvontakamerat tarjoavat optimaalisen kuvanlaadun valvontajärjestelmääsi vaarallisilla alueilla. Edes hankala valaistus ei ole ongelma, sillä WDR-toiminto tasoittaa suuret kirkkauserot. Meillä on oikea kamera joka tilanteeseen – laaja valikoimamme sisältää useita versioita, joissa on erilainen zoomaustaso ja kuvakulma, analogisia malleja reaaliaikaiseen siirtoon tai IP-kameroihin, lämpötila-alueet: -55 °C … +65 °C (versiosta riippuen).

  TUOTEVALIKOIMA