Termostaatit

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • ExHeat AFT termostaatti Atex

  AFT-termostaatit toimitetaan säänkestävissä tai räjähdyspaineen kestävissä koteloissa täydentämään ExHeat’in lämmittimiä. Kaikki termostaatit on sertifioitu käytettäviksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) kaasuryhmäksi. AFT: ssä on ulkoisesti säädettävä vaihtoehto, joka mahdollistaa nopeiden ja tarkkojen säätöjen soveltamisen ilmasovelluksiin.

 • ExHeat FXT termostaatti Atex

  FXT-termostaatit ovat valikoima pienikokoisia, vaarallisten alueiden termostaatteja, jotka tarjoavat älykkään ja energiatehokkaan lämpötilanhallinnan jopa 2 kW:n lämmittimille, ja ne voidaan suunnitella asiakaskohtaisesti, yksilöllisten asetusten mukaan.

  FXT-termostaatit on suunniteltu täydentämään FX-, FXE- ja FXS-kotelolämmittimien valikoimaa, mutta niitä voidaan käyttää myös monissa muissa erillisissä sovelluksissa. Ne on lisäksi sertifioitu käytettäviksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmäksi.

 • ExHeat HFT termostaatti Atex

  HFT-termostaatit toimitetaan säänkestävissä tai räjähdyspaineen kestävissä koteloissa täydentämään ExHeat’in lämmittimiä. Kaikki termostaatit on sertifioitu käytettäviksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) kaasuryhmäksi. HFT on suunniteltu työ- tai varastointialueiden lämpötilan säätöön yhdessä vaarallisen alueen ilmalämmittimen kanssa.

 • ExHeat RFT termostaatti Atex

  RFT-termostaatit toimitetaan säänkestävissä tai räjähdyspaineen kestävissä koteloissa täydentämään ExHeat’in lämmittimiä. Kaikki termostaatit on sertifioitu käytettäviksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) kaasuryhmäksi. RFT sopii käytettäväksi prosessisäiliöissä ja muissa, nesteitä sisältävissä astioissa.

 • ExHeat HIH instrumenttikotelot

  HIH-instrumenttikoteloiden valikoima on suunniteltu siten, että ne sopivat useimpiin päälaitteeseen asennettuihin prosessilähettimiin.

  Valikoima on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmäksi.