Lämmittimet ja Puhaltimet - Atex

show blocks helper

Näytetään tulokset 1–9 / 29

 • Ilmanlämmittimet

  Ilmanlämmittimet (10)

 • Linjalämmittimet

  Linjalämmittimet (4)

 • Termostaatit

  Termostaatit (5)

 • Uppolämmittimet

  Uppolämmittimet (10)

 • ExHeat AFT termostaatti Atex

  AFT-termostaatit toimitetaan säänkestävissä tai räjähdyspaineen kestävissä koteloissa täydentämään ExHeat’in lämmittimiä. Kaikki termostaatit on sertifioitu käytettäviksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) kaasuryhmäksi. AFT: ssä on ulkoisesti säädettävä vaihtoehto, joka mahdollistaa nopeiden ja tarkkojen säätöjen soveltamisen ilmasovelluksiin.

 • ExHeat Ex-d linjalämmitin

  Ex d – räjähdyspaineen kestävät linjalämmittimet soveltuvat lämmittämään kaikki prosessinesteet, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. Sarja tarjoaa puhtaan ja tehokkaan lämmitysmenetelmän nestemäisten virtojen sovelluksiin.

  Hyväksytty käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat FAW ilmanlämmitin

  FAW-sarja tarjoaa monipuolisen, kevyen ilmanlämmitysratkaisun pienille työ- ja varastotiloille, ja se soveltuu käytettäväksi 1-vaiheisen tai 3-vaiheisen verkkoon 660 volttiin asti. FAW-sarjan lämmitin voidaan kytkeä myös DC-verkkoon.

  Tämä alue on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, tilaluokkaan 1 ja 2 (IIA, IIB, IIC).

 • ExHeat FWD ilmanlämmitin

  FWD-ilmalämmittimien valikoima on suunniteltu käytettäväksi pienissä työ- tai varastotiloissa ja on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat FWD-T ilmanlämmitin

  FWD-T-sarja sisältää helposti säädettävän ulkoisen termostaatin, ja se on suunniteltu pienten työ- tai varastotilojen ja vastaavien sovellusten lämmittämiseen. EXHEAT Industrial FWD-Ts on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmäksi.

 • ExHeat STW konvektorityyppinen ilmanlämmitin

  ”Raskaansarjan” konvektorityyppinen STW -ilmanlämmitin sopii parhaiten keskisuuriin tiloihin. Yksiköt voidaan varustaa lisävarusteena sisäisellä, ulkoisesti säädettävällä termostaatilla tai jäätymissuojalla.

 • ExHeat FCR ilmanlämmitin

  Raskas taitettu teräsrakenne ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit antavat FCR: lle poikkeuksellisen pitkän käyttöiän. FCR-sarja on hyväksytty käytettäväksi vaarallisilla alueilla, tilaluokkaan 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC).

   

 • ExHeat FUH ilmanlämmitin

  FUH-sarja tarjoaa pienikokoisen suurikapasiteettisen ilmalämmitysratkaisun, joka soveltuu suuriin tiloihin ja on suunniteltu joustavaksi, jotta se voidaan toimittaa asiakkaidemme kapasiteetin ja virtalähteen mukaan. FUH-sarja on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) -alueeksi.

 • ExHeat FLR lämpöpatteri

  Nestemäisten sähkölämmitteisten lämpöpatterien FLR-sarja on varustettu ulkoisesti säädettävällä ohjaustermostaatilla, ja se on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeeksi (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.