PH

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Bamo Bamophar 107 lähetinyksikkö

  BAMOPHAR 107 on lähetinyksikkö, johon voidaan kytkeä pH- tai redoxanturi. Laitteesta saadaan lisäksi lämpötila. Lähettimeen voidaan liittää kattavasti erilaisia anturivaihtoehtoja in-line putkimittauksesta avokanavaan. Bamopharissa on värikosketusnäyttö, jolla voidaan operoida laitteen toimintoja.

 • Partech WaterTechw² C4E

  WaterTechw² C4E -anturi on suunniteltu mittaamaan luotettavasti kolmea eri suuretta, johtokykyä-, suolapitoisuutta- sekä lämpötilaa. Anturissa on neljä mitta elektrodia. Monikäyttöisen anturin ansiosta samaa anturia voidaan käyttää useissa sovelluksissa, jolloin prosessijärjestelmään voidaan liittää yksi anturi kolmen sijasta. Näin voidaan saada optimaalinen tarkkuus sovellukselle.
  Johtavuus on laaja mittaus, joka ilmaisee liuenneiden mineraalien määrän veteen, esimerkiksi mittauksen tulos prosessiveden osalta saattaa osoittaa, että vedenpuhdistusjärjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Joissakin tapauksissa sitä voidaan käyttää osoittamaan vesihöyryn kovuuden, erityisesti kattilan syöttövedessä. Monissa sovelluksissa Sähkönjohtavuutta voidaan käyttää kokonaisten liuenneiden kiinteiden aineiden (TDS) mittauksena ja on hyödyllinen yleinen veden laadun osoitin.

 • Partech WaterTechw² pH8000

  WaterTechw² pH8000 -anturi on suunniteltu tarjoamaan erittäin luotettavia pH- ja lämpötilamittauksia. Anturi käyttää tasaista pinnoitettua elektrodia, joka sisältää laajennetun referenssitien, nämä ominaisuudet yhdistyvät tarjoamaan erittäin tarkan pH-mittauksen, joka sopii käytettäväksi vesi, jätevesi ja juomavesi-sovelluksissa. Elektrodi on vaihdettavissa.
  Anturi asennetaan allasasennuksena ja anturivarsi on joustava, joka toimii puhdistusmekanismina anturille. Tarvittaessa optiona pH elektrodi voidaan asentaa myös läpivirtausastiaan.

 • Partech WaterTechw² Redox8000

  Redoxin tai ORP: n mittaaminen on hyödyllistä monissa vesi-, jätevesi ja teollisuusprosesseissa, esimerkiksi joissain desinfiointiprosesseissa, kuten kloorauksen vaikutus jäähdytystorneissa. Elektrodin rakenne on hyvin samanlainen kuin vastaava pH-elektrodi (WaterTechw² pH8000), ero on se, että pH-lasi korvataan Platinum-osilla. Vesiliuoksen hapetus-pelkistyspotentiaalin (Redox tai ORP) mittaus on laaja, ei-spesifinen indikaattori liuoksen kemiallisesta aktiivisuudesta. Juomaveden prosesseissa Redox-mittaus on erittäin tehokas keino kloorin ja otsonikäsittelyn valvontaa varten ja
  tarjoaa näin erinomaisen indikaattorin desinfiointiaineen kyvystä poistaa epäpuhtaudet vedestä.

  Jäteveden prosesseissa Redox-mittauksella on kyky antaa viitteitä siitä mikä on anoksisten ja anaerobisten vyöhykkeiden kunto aktiivilietesäiliöissä. Mittausta voidaan käyttää myös varastoidun tuotteen ilmaisimena prosessilaitoksilla, tällöin Redox muutokset varoittavat ennakoivasti tuotteen muutoksesta.

  Jos anturi asennetaan sovelluksiin, joissa on odotettavissa likaantumista Tällöin anturi voidaan asentaa FlexTech asennusvarteen, jossa on joustava liitoskohta.