Säätöventtiilit

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Jordan säätöventtiilit

  Yrityksen logo

  Jordan venttiilisarjat kuuluvat Richards Industries konserniin, muita tuotteita ovat mm. Sterflow, BestoBell, Hex, Marvin. Jordan venttiilit ovat yleensä tyypiltään ns. ”Sliding gate” venttiileitä. Tämä rakenne perustuu siihen, että on olemassa peruslevy (on aina paikallaan) ja säätölevy, rakenne on aina metalli-metalli joten kuluvia tiivisteitä ei ole.

  Toimilaitteellisissa säätöventtiileissä rakenteena voi olla myös istukkamalli. Toimilaite vaihtoehtoja on lukuisia.

  JORDAN SÄÄTÖVENTTIILIT
 • Jordan paineensäätöventtiilit

  Yrityksen logo

  Jordan -valikoimasta löytyvät niin paineenpito (MK50) kuin paineenalennus (MK60) venttiilit, jotka ovat omavoimaisia säätöventtiileitä. Näistä on paljon erilaisia variaatioita riippuen juuri Teidän tarpeestanne. Jordan omavoimaisia venttiileitä kutsutaankin tyypillä ”asenna ja unohda”, rakenne on huoltovapaa.

   

  JORDAN PAINEENSÄÄTÖ
 • Jordan lämpötilansäätöventtiilit

  Yrityksen logo

  Jordan MK 80 sarjan omavoimaiset lämpötilan säätöventtiilit kuuluvat Richards Industries konserniin. Muita tuotteita ovat mm. Sterflow, BestoBell, Hex, Marvin.

  Jordan venttiilit ovat yleensä tyypiltään ns. ”Sliding gate” venttiileitä. Tämä rakenne perustuu siihen, että on olemassa peruslevy (on aina paikallaan) ja säätölevy, rakenne on aina metalli-metalli joten kuluvia tiivisteitä ei ole.

  Jordan MK 80 venttiileitä käytetään esimerkiksi säiliöiden lämmityksen säätöön.

   

  JORDAN LÄMPÖTILANSÄÄTÖ
 • Jordan virtauksensäätöventtiilit

  JORDAN MK 75 -sarja virtauksen ja paineen säätöön.

  Jordan Mark 75-sarja on nykyaikainen kevyt ja lyhyt rakenteinen säätöventtiili. Kompakti rakenne vie vähän tilaa, joten tällä voidaan korvata vaikkapa läppäventtiilit.

  Jordan Mark 75 on nopea ja tarkka säätöventtiili kevyellä hinnalla.

   

  JORDAN VIRTAUKSENSÄÄTÖ
 • Ramen pallosektoriventtiilit

  Pallosektoriventtiilit

  Ramen KS-pallosektoriventtiilit ovat säätöventtiileitä, joiden yhtenä vahvana argumenttina on pitkä kestoikä. Rakenteesta johtuen pallosektorin ollessa auki asennossa se samalla suojaa tiivisteet, joten ne eivät turhaan kulu virtauksen johdosta. Peruskokoluokat ovat DN 25-400 mutta muita kokoja on myös saatavana. Venttiili soveltuu erinomaisesti kaasuille, nesteille ja erilaisille massoille. Paljon erilaisia tiivistemateriaali-, ja mallivaihtoehtoja.

  Kumioidut pallosektoriventtiilit

  Ramen KSG ja KSGF kumioidut pallosektoriventtiilit ovat säätöventtiileitä, joiden käyttökohteet ovat kaivokset, kivi- ja muut kuluttavat väliaineet kuten slarri. Väliaineet, jotka ovat magneettisia voivat aiheuttaa turhia haasteita metalliventtiileille mutta kumioitu pallosektoriventtiili on hyvä ratkaisu näihin vaikeisiin kohteisiin. Kokoluokat DN 80-200. Venttiili asennetaan laippojen väliin, joten sen runkomitta on lyhyt.

   

  RAMEN PALLOSEKTORIVENTTIILIT