Ilmanlämmittimet

Näytetään tulokset 1–9 / 10

 • ExHeat FAW ilmanlämmitin

  FAW-sarja tarjoaa monipuolisen, kevyen ilmanlämmitysratkaisun pienille työ- ja varastotiloille, ja se soveltuu käytettäväksi 1-vaiheisen tai 3-vaiheisen verkkoon 660 volttiin asti. FAW-sarjan lämmitin voidaan kytkeä myös DC-verkkoon.

  Tämä alue on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, tilaluokkaan 1 ja 2 (IIA, IIB, IIC).

 • ExHeat FWD ilmanlämmitin

  FWD-ilmalämmittimien valikoima on suunniteltu käytettäväksi pienissä työ- tai varastotiloissa ja on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat FWD-T ilmanlämmitin

  FWD-T-sarja sisältää helposti säädettävän ulkoisen termostaatin, ja se on suunniteltu pienten työ- tai varastotilojen ja vastaavien sovellusten lämmittämiseen. EXHEAT Industrial FWD-Ts on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeen 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmäksi.

 • ExHeat STW konvektorityyppinen ilmanlämmitin

  ”Raskaansarjan” konvektorityyppinen STW -ilmanlämmitin sopii parhaiten keskisuuriin tiloihin. Yksiköt voidaan varustaa lisävarusteena sisäisellä, ulkoisesti säädettävällä termostaatilla tai jäätymissuojalla.

 • ExHeat FCR ilmanlämmitin

  Raskas taitettu teräsrakenne ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit antavat FCR: lle poikkeuksellisen pitkän käyttöiän. FCR-sarja on hyväksytty käytettäväksi vaarallisilla alueilla, tilaluokkaan 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC).

   

 • ExHeat FUH ilmanlämmitin

  FUH-sarja tarjoaa pienikokoisen suurikapasiteettisen ilmalämmitysratkaisun, joka soveltuu suuriin tiloihin ja on suunniteltu joustavaksi, jotta se voidaan toimittaa asiakkaidemme kapasiteetin ja virtalähteen mukaan. FUH-sarja on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) -alueeksi.

 • ExHeat FLR lämpöpatteri

  Nestemäisten sähkölämmitteisten lämpöpatterien FLR-sarja on varustettu ulkoisesti säädettävällä ohjaustermostaatilla, ja se on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeeksi (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat TEF kotelolämmittimet

  Tranberg Ex e kotelolämmittimet
  R. Stahl Tranberg’in maailmanlaajuisesti hyväksytyissä Ex E kotelolämmittimissä on kompakti muotoilu, tehokas ulostulo ja itsesäätyvä lämmityselementti termostaatilla. Lisäksi ne on helppo asentaa ja huollon tarve on vähäinen. Kaikki lämmittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI316 L.

  Kaikki Tranberg-kotelon lämmittimet on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeelle 1 tai 2.

   

  LATAA ESITE PDF
 • ExHeat LFH ilmanlämmitin

  LFH lämmittimessä kiinteällä tuulettimella, yhdistyy erinomainen tehokkuus ja helppokäyttöisyys. Oiva lämmitysratkaisu käytettäväksi vaarallisissa ympäristöissä, joissa ilmakehä on luokiteltu vyöhykkeeksi 1/2 (IIB + H2).

  Uusien EN 80079-36- ja EN 80079-37 -standardien mukaisesti rakenneturvallisuuteen sertifioitu LFH on täysin toimintavalmis joko pistokeasennuksella tai johdotuksella eristinyksikköön.

  Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon, joka lisää kestävyyttä. LFH on suunniteltu toimimaan ympäristön lämpötiloissa -40 … + 40 °C, ja siinä on kehys, jotka mahdollistaa useita asennusvaihtoehtoja lattialle, seinille ja jopa katoille.