Kenttäväyläteknologia

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Fieldbus Power Supply

  Tehokkaat kenttäväylävirtalähteet.
  Yksittäisiä tai redundantteja ISbus-sarjan kenttäväylävirtalähteitä voidaan käyttää tuottamaan virtaa kenttäväyläsegmentteihin. Korkea lähtövirta, integroitu fyysisen kerroksen diagnostiikka, galvaaninen erotus ja kytkettävä linjan päätevastus muodostavat yhdessä tehokkaan kenttäväylävirtalähteen mille tahansa kokoonpanolle.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Kenttälaiteliittimet

  Kenttälaiteliitin useisiin kenttäväyläsovelluksiin.
  Liittimet FOUNDATION™ Fieldbus H1- tai PROFIBUS PA-toimintoihin ovat saatavina neli-, kahdeksan- tai 12-kanavaisina versioina sisäisesti turvallisiin tai ei sisäisesti turvallisiin kenttäväylälaitteisiin ja asennuksiin vyöhykkeillä 1 tai 2. Kaikissa liittimissä on innovatiivinen virranhallintatoiminto.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Series 9415Diagnosis communication module (DCM)

  Maksimaalinen hyöty edistyksellisestä fyysisen kerroksen diagnostiikasta.
  9412-sarjan kenttäväylävirtalähteet lukevat jatkuvasti kenttäväyläsegmenttien fyysisen kerroksen parametrejä. 9415-sarjan diagnostinen yhteysmoduuli (DCM) siirtää tätä dataa isäntä- tai varainhoitojärjestelmiin FF H1:n kautta. EDD:n ja DTM:n tukema, joten tiedät aina täsmälleen kenttäväyläkokoonpanosi tilanteen.

  TUOTEVALIKOIMA

 • System components and accessories

  9418-sarjan kenttäväylän päätevastukset toimivat PROFIBUS PA- tai FOUNDATION™ Fieldbus H1- kenttäväyläjärjestelmien linjanpäätevastuksina. Ex i- ja Ex m -versiot saatavana sisäisesti turvallisille FISCO/Entity-kenttäväyläjärjestelmille ja ei sisäisesti turvallisille (suurtehoyhdysjohto-) kenttäväyläjärjestelmille. Erittäin kompakti muotoilu säästää tilaa asennettaessa päätevastuksia M20-linjojen sisäänkäynteihin. Helppoja havaita myös asennettuina.

  TUOTEVALIKOIMA