PROSESSIMITTAUKSET

show blocks helper

Näytetään tulokset 1–9 / 28

 • KIINTOAINEET

  KIINTOAINEET (8)

 • LIETEPINNAN KORKEUS

  LIETEPINNAN KORKEUS (1)

 • NÄYTTEENOTTIMET JÄTEVEDELLE

  NÄYTTEENOTTIMET JÄTEVEDELLE (10)

 • O2

  O2 (1)

 • PH

  PH (4)

 • REFRAKTROMETRI

  REFRAKTROMETRI (1)

 • SAMEUSMITTARI

  SAMEUSMITTARI (1)

 • ULTRAÄÄNIANALYSAATTORI

  ULTRAÄÄNIANALYSAATTORI (1)

 • Flexim FLUXUS ST – putken ulkopuolelta mittaava ultraäänivirtausmittari höyrylle

  Saksalainen FLEXIM valmistaa maailman ainoaa, putken päälle kiinnitettävää FLUXUS ST ultraäänivirtausmittaria höyrylle. Uusi mittausjärjestelmä tarjoaa samat edut kuin FLEXIMin tunnettu virtausmittarisarja FLUXUS; Luotettava ja tarkka virtauksen mittaus putken päältä, ilman painehäviöitä, kulumista tai huoltoa. Asennus on vaivatonta, eikä vaadi putkitöitä ja mikä parasta, ei keskeytä prosessia.

  FLUXUS ST mittaa tyydyttyneen ja ylikuumennetun höyryn tilavuuden ja massavirran jopa +180 °C lämpötilassa.

  Ultraäänimittausjärjestelmä on saatavana sekä kiinteänä että kannettavana mittarina. FLUXUS G721 ST on kiinteä höyryn virtausmittari ja tarjoaa erilaisia digitaalisia viestintärajapintoja, kuten Profibus, Modbus RTU ja TCP. Uuden kannettavan FLUXUS G601 ST:n avulla FLEXIM tarjoaa luotettavan työkalun huolto- ja energianhallinnalle: höyryn lisäksi mittausjärjestelmä voi mitata myös nesteitä, kaasuja, paineilmaa ja lämpöä.

 • ACO DMMS / MSS / AMMS kosteusanturit

  ACO DMMS/MSS/AMMS ”On Line” anturit kiintoaineiden kosteusmittaukseen. ACO-kosteusanturit on valmistettu teollisuuden kovimpiin käyttöolosuhteisiin. Anturit toimivat kapasittivisella HFC (High Frequency Capasitance) periaatteella. Ko. periaatetta sovelletaan kosteudenmäärityksessä mm. betoni-, lasi-, keramiikka-, kipsi-, elintarvike-, maa-aines- ja kemian teollisuudessa.

 • Bamo Bamophar 107 lähetinyksikkö

  BAMOPHAR 107 on lähetinyksikkö, johon voidaan kytkeä pH- tai redoxanturi. Laitteesta saadaan lisäksi lämpötila. Lähettimeen voidaan liittää kattavasti erilaisia anturivaihtoehtoja in-line putkimittauksesta avokanavaan. Bamopharissa on värikosketusnäyttö, jolla voidaan operoida laitteen toimintoja.

 • Bamo MUDLINE lietepatjamittari

  MUDLINE TGS on kannettava akkukäyttöinen lietepatjamittari. Se on jätevesipuhdistamon hoitajan työkalu, jolla tarkkaillaan selkeyttimien ja saostusaltaiden lietepatjan pinnankorkeutta. Laitteeseen kuuluu upotettava mittausanturi varustettuna 10 metrin kaapelilla sekä kaapelikela, johon näyttö- ja säätöosat on asennettu. Toimitukseen kuuluu myös laturi. Yhdellä latauksella voidaan suorittaa noin 100 – 150 mittausta kukin kestoltaan noin seitsemän minuuttia.

 • Bamo TURBICUBE Sameusmittari

  TURBICUBE-sameusmittari mittaa liuoksen sameutta käyttämällä samanaikaisesti hyväkseen sekä valon vaimenemista että sirontaa mitattavassa nesteessä. In-line -anturissa on kaksi infrapunapulssivalolähetintä ja yksi IR-vastaanotin. Mittausmenetelmä on standardin ISO 7027 mukainen. Anturi voi toimia 24 VDC:n syötöllä ilman erillistä vahvistinta tuottaen 4-20 mA:n ulostuloviestin. Alue on valinnainen, mutta kiinteä.

 • Flexim PIOX R – refraktometri

  PIOX R – läpivalaisu refraktometri kirkkaille nesteille. Laboratoriotarkkuutta ja luotettavuutta.

  On Line -mittauksiin: tiheys, väkevyys, Brix, pitoisuus

 • Flexim PIOX S – ultraäänianalysaattori

  PIOX S on ultraäänianalysaattori, jonka avulla voidaan samanaikaisesti mitata tilavuus- ja massavirtaus sekä tiheys/pitoisuus (väkevyys). Prosessin ulkopuolelta tapahtuva mittaus on turvallisin toteutustapa. Vuotoriskejä ei ole. Suuri etu tulee siitä, että laitteisto voidaan asentaa ja ottaa käyttöön prosessin käydessä.

  LATAA ESITE – PIOX S
  Non-intrusive concentration, density and flow measurement of aggressive media

  LATAA ESITE – PIOX S721
  LATAA ESITE – PIOX S831

 • MAXX P6 L jäteveden näytteenotin

  Tyyppi P6 L kannettava näytteenotin, maks. 24 näytepulloa.

  MAXX-laitesarjan automaattiset näytteenottimet kunnallisille ja teollisuuden jätevedenpuhdistamoille. Erikoissovellutukset kemianteollisuuteen ja ATEX-hyväksyttyinä.

 • MAXX P6 Minimaxx jäteveden näytteenotin

  Tyyppi P6 Minimaxx kannettava malli.

  MAXX-laitesarjan automaattiset näytteenottimet kunnallisille ja teollisuuden jätevedenpuhdistamoille. Erikoissovellutukset kemianteollisuuteen ja ATEX-hyväksyttyinä.