Uppolämmittimet

Näytetään tulokset 1–9 / 10

 • ExHeat FP sauvatyyppinen uppolämmitin

  Räjähdyspaineen kestävä, sauvatyyppinen FP -uppolämmitinsarja on erittäin mukautuva ratkaisu, joka voidaan räätälöidä asiakkaidemme prosessivaatimusten mukaan ja joka soveltuu kaikenlaisten prosessiväliaineiden lämmitykseen, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen materiaaleille.
  Lukuisat hyväksynnät mahdollistavat maailmanlaajuisen tarjonnan.

  Sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat FP-C uppolammitin

  Räjähdyspaineen kestävät FP-C sarjan uppolämmittimet, joko yhdellä tai useammalla (max 12) vastuselementillä, tarjoaa lämmitysratkaisun öljyille ja vastaaviin sovelluksiin, joissa tarvitaan alhainen lämpötiheys.

  Helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta silmälläpitäen, lämmitin on suunniteltu siten, että elementtejä voidaan poistaa tarkastusta varten ilman järjestelmän tyhjennystä. Standardilämmitin koostuu yhdestä elementistä (tai useammasta ydinvastuksesta), jotka on asennettu asennuslaippaan. Vankka Ex d -liittimen kotelo suojaa sähköliitännät.

  Sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) -alueeksi tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • FP-CA

  Räjähdyspaineen kestävät FP-CA sarjan patruunatyyppiset uppolämmittimet, tarjoaa lämmitysratkaisun öljyille ja vastaaviin sovelluksiin, joissa tarvitaan alhainen lämpötiheys.

  Helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta silmälläpitäen, lämmitin on suunniteltu siten, että elementti voidaan poistaa tarkastusta varten ilman järjestelmän tyhjennystä. Standardilämmitin koostuu yhdestä elementistä tai useammasta patruunasta, jotka on asennettu asennuslaippaan. Vankka Ex d -liittimen kotelo suojaa sähköliitännät.

  Sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeeksi (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeeksi 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat HB uppolämmitin

  HB-sarjan uppolämmittimet irrotettavalla ytimellä, asennus joko laippaan tai kierreyhteeseen. Edullinen ratkaisu kaikkiin kaupallisiin ja teollisiin kuumavesien ja prosessisäiliöiden lämmityssovelluksiin, jäähdytystornien jäätymissuojana, sekä muille sovelluksille, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. HB-lämmittimien valikoima voidaan varustaa säädettävällä ohjaustermostaatilla, joka on skaalattu sopivaksi sovellukseen.

  Tätä valikoimaa suositellaan sovelluksiin, joissa laitteita ei voi helposti tyhjentää. Lämpö siirretään nesteeseen irrotettavilla keraamisilla lämmityselementeillä kantoputkessa, jotta ne voidaan vaihtaa ilman tyhjennystä. Automaattinen ohjaus mahdollistetaan asentamalla termostaatti kiinteään taskuun. Päällystemateriaali on saatavilla ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksisenä. Teho jopa 6 kW.

 • ExHeat HB Rod sauvatyyppinen uppolämmitin

  HB-sarjan sauvatyyppinen uppolämmitin. Asennus joko laippaan tai kierreyhteeseen.
  Edullinen ratkaisu kaikkiin kaupallisiin ja teollisiin kuumavesien ja prosessisäiliöiden lämmityssovelluksiin, jäähdytystornien jäätymissuojana, sekä muille sovelluksille, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennemateriaaleille. HB-lämmittimien valikoima voidaan varustaa säädettävällä ohjaustermostaatilla, joka on skaalattu sopivaksi sovellukseen.

  Lämpö siirretään nesteeseen Incoloy 825 -suojattujen lämpöelementtien avulla, joita ohjataan kiinteällä, säädettävällä termostaatilla.

 • ExHeat HFY – laippa-asenteinen uppolämmitin

  HFY, laippa-asenteinen uppolämmitin soveltuu kaikkiin kaupallisiin ja teollisiin kuumavesien ja prosessisäiliöiden lämmityssovelluksiin, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. Jokaisessa lämmittimessä on säädettävä ohjaustermostaatti, automaattinen lämpötilansäätö ja Run Dry, manuaalinen nollaus, ylilämpösuojatermostaatti.

 • ExHeat HRF uppolämmitin

  HRF -upotuslämmitinvalikoima soveltuu lämmittämään kaikki prosessinesteet, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. Ne on tarkoitettu pääasiassa virtauslämmittimiin ja kuumavesisäiliöihin.

 • ExHeat RFA sauvatyyppinen uppolämmitin

  RFA, räjähdyspaineen kestävä, sauvatyyppinen uppolämmitin soveltuu asennettavaksi prosessisäiliöihin, moottorien öljysäiliöihin, paineastioihin ja vastaaviin laitoksiin, jotka sijaitsevat vaarallisilla alueilla 1 ja 2, joissa palava ilmapiiri on IIA, IIB tai IIC Gas Group.

  Ne soveltuvat myös lämmittämään kaikki prosessinesteet tai kaasut, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille.

 • ExHeat RFA-C kotelolämmitin

  RFA-C, räjähdyspaineen kestävät, irrotettavien kotelolämmittimien valikoima tarjoaa vaarallisen alueen lämmitysratkaisun öljyyn ja vastaaviin sovelluksiin, joissa tarvitaan alhainen lämpötiheys. Elementti voidaan poistaa tarkastusta varten ilman järjestelmän tyhjennystä.

  Standardilämmitin koostuu yhdestä elementistä, joka on asennettu asennuslaippaan. Lujatekoinen, räjähdyspaineen kestävä kotelo suojaa sähköliitäntöjä.