Linjalämmittimet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • ExHeat Ex-d linjalämmitin

  Ex d – räjähdyspaineen kestävät linjalämmittimet soveltuvat lämmittämään kaikki prosessinesteet, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. Sarja tarjoaa puhtaan ja tehokkaan lämmitysmenetelmän nestemäisten virtojen sovelluksiin.

  Hyväksytty käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 vyöhykkeen (IIA, IIB, IIC) tai vyöhykkeen 21 tai 22 (IIIA, IIIB, IIIC) pölyryhmä.

 • ExHeat FP-MLH linjalämmitin

  Pienikokoiset, räjähdyspaineen kestävät linjalämmittimet koostuvat joko, kierreyhde- tai laippakiinnitteisestä uppolämmittimestä, joka on lämpöeristetyssä kotelossa. Ne on suunniteltu siirtämään lämpöä tehokkaasti virtaavaan väliaineeseen (neste, ilma tai kaasu).

  FP-MLH-sarja on sertifioitu käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joissa ilmakehä on luokiteltu 1 tai 2 (IIA, IIB, IIC) -alueeksi.

 • ExHeat HEWL/HEOL Linjalämmitin

  HEWL- ja HEOL-sarjan lämmittimet soveltuvat lämmittämään kaikki prosessinesteet, jotka eivät ole syövyttäviä lämmittimen rakennusmateriaaleille. Ne tarjoavat puhtaan ja tehokkaan lämmitysmenetelmän nestemäisiin virtaussovelluksiin.

 • ExHeat MLH linjalämmitin

  Pienikokoiset linjalämmittimet koostuvat joko, kierreyhde- tai laippakiinnitteisestä uppolämmittimestä, joka on lämpöeristetyssä kotelossa. Ne on suunniteltu siirtämään lämpöä tehokkaasti virtaavaan väliaineeseen (neste tai ilma).