Ohjaimet

Edustamamme joystickit ovat rakenteeltaan erittäin vahvoja ja kestävät kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa kuten työkoneissa. Ne perustuvat Hall-teknologiaan, ja niillä on siten erittäin hyvä luotettavuus ja pitkä käyttöikä vaativissa sovelluksissa joissa vaaditaan myös suurta koneen turvallisuutta.

OTTO – Hall Effect Guide

Näytetään tulokset 1–9 / 23

 • Grayhill – 60A enkooderiohjain

  Enkooderiohjain, painikkeella ja joystick-ohjaintoiminnolla

   

   

  Grayhill on johtava enkooderivalmistaja. Enkooderilla voidaan mitata/säätää nopeutta, etäisyyttä, kiertokulmaa, jne. Enkooderiantureita on saatavana korkearesoluutioisina tyyppeinä aina 1024 pulssia/kierros saakka. Komponentit on mahdollista myös muuttaa mekaanisesti asiakaskohtaiseen sovellukseen sopivaksi. Optistisilla pulssiantureilla on erittäin pitkä elinikä, jopa 10 miljoonaa kierrosta. 60A-sarjaan on yhdistetty kierrettävä enkooderi, painokytkin ja joystick-toiminto. Kaikki toiminnot ovat samalla akselilla.

 • Grayhill – 60AD enkooderiohjain

  Enkooderiohjain, painikkeella ja joystick-ohjaintoiminnolla

   

   

  Grayhill on johtava enkooderivalmistaja. Enkooderilla voidaan mitata/säätää nopeutta, etäisyyttä, kiertokulmaa, jne. Enkooderiantureita on saatavana korkearesoluutioisina tyyppeinä aina 1024 pulssia/kierros saakka. Komponentit on mahdollista myös muuttaa mekaanisesti asiakaskohtaiseen sovellukseen sopivaksi.

  Optistisilla pulssiantureilla on erittäin pitkä elinikä, jopa 10 miljoonaa kierrosta. 60AD-sarjaan on yhdistetty kierrettävä enkooderi, painokytkin ja joystick toiminto. Kaikki toiminnot ovat samalla akselilla.

  LATAA ESITE (PDF)

 • Grayhill – 60C enkooderiohjain

  Enkooderiohjain, painikkeella ja joystick-ohjaintoiminnolla

   

   

  Grayhill 60C-sarjaan on yhdistetty kierrettävä enkooderi, painokytkin ja joystick-toiminto. Kaikki toiminnot ovat saatavana samalta ohjainakselilta. Enkooderilla voidaan hyödyntää ”hiiri”-osoitin sovelluksissa, mitata/säätää nopeutta, etäisyyttä, kiertokulmaa, jne. Enkooderi antureita on saatavana korkearesoluutioisina tyyppeinä aina 1024 pulssia/kierros saakka. Komponentit on mahdollista myös muuttaa mekaanisesti asiakaskohtaiseen sovellukseen sopivaksi.

  Optisilla pulssiantureilla erittäin on pitkä elinikä, jopa 10 miljoonaa kierrosta.

  Optiona Grayhill 60C-sarjaan on valittavissa eri säätöpyöriä.

 • Grayhill – 67A ohjain

  2-aksiaalinen, I2C ohjain

  Grayhill 67A on monikanavainen ohjain, jolla on I2C digitaalilähtö. 67A on suojattu IP67-luokassa ja tarjoaa pitkän käyttöiän.

  Sovelluskohteet:
  – Lääkintälaitteet
  – Sotilassovellukset
  – Teollisuus koneet
  – Muut elektroniset laitteet

 • Grayhill – 67B ohjain

  3-aksiaalinen ohjain painikkeella

   

   

  67B on 3-aksiaalinen (X-,Y-,Z) joystick ohjain, jossa kierto ja painike, All-in-One. Joystick on pienikokoinen, halkaisijaltaan vain 31 mm. 67B on vankkarakenteinen ja IP67 suojattu. 67B on saatavana ohjauspyörällä tai avonaisella akselilla omalle ohjauspyörälle.

  Sovelluskohteet:
  – Lääkintälaitteet – Röntgen, CT-kuvantaminen
  – Sotilastekniikka – Navigointi
  – Kannettavat laitteet
  – Nosturiohjaukset

 • Grayhill – 67C ohjain

  Joystick-enkooderi ja painonappi, Hall-efekti

   

   

  Grayhill 67C on 2-aksiaalinen Hall-tekniikalla toteutettu joystick-ohjain, jossa on enkooderi painokytkimellä. All-In-One. 67C mahdollistaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Joystick-ohjain antaa analogisen ulostulosignaalin suhteessa liikkeeseen.

 • Grayhill – 68B keinuohjain

  1-aksiaalinen

   

   

  68B sarja on käyttäjäliityntäinen ohjauskomponentti. 68B ohjain on 1-aksiaalinen ohjain, jonka ulostulo on kahdennettu Hall tekniikalla toteutettu. Jännitelähtö on lineaarinen ohjainkulmalla +/- 40°

  – Suojaluokka IP67
  – Myös kulmat 26° ja 36° asentolukittuna, kitkalukittuna ja jousipalautteisena keskiasemaan
  – Pitkä 2milj. elinikä

 • OTTO – HTL-2 ohjain

  1-aksiaalinen

  Kompaktirakenteinen ohjainsarja, joka perustuu Hall-teknologiaan. HTL-2 on ratkaisu, kun haluat hallita liikkeen nopeutta tai voimaa. Ohjainta on saatavana 1-akselisena. Lähtösignaalit ovat suoraan yhteensopivia analogisen I/O:n kanssa jota käytetään ajoneuvoissa ja teollisuuden ohjausjärjestelmissä. Mekaaninen kestoikä HTL-2 ohjaimella on vähintään 1 milj. sykliä/ suunta.

  HTL-2 on suojattu IP64 tai valinnaisesti myös vesitiivis IP68. Ohjain on EMC-testattu kentänvoimakkuudella 100V/m, joka on saavutettu patentoidulla kaksimagneettisella ratkaisulla. HTL-2 on saatavilla kaikkiaan 14:lla erilaisella lähtösignaalilla ja 8:llä erityyppisellä painikkeella.

 • OTTO – HTL-4 ohjain

  OTTO HTL-4 on erittäin pieni, kompaktirakenteinen ohjainsarja, joka perustuu Hall-teknologiaan. HTL4 on ratkaisu, kun haluat hallita liikkeen nopeutta tai voimaa. Ohjainta on saatavana 1- tai 2-akselisena. Lähtösignaalit ovat suoraan yhteensopivia analogisen yleis-I/O:n kanssa jota käytetään ajoneuvoissa ja teollisuuden ohjausjärjestelmissä. Mekaaninen kestoikä HTL-4 ohjaimella on vähintään 1 milj. sykliä/ suunta.

  HTL-4 on suojattu IP64 tai valinnaisesti myös vesitiivis IP68. Ohjain on EMC-testattu kentänvoimakkuudella 100V/m, joka on saavutettu patentoidulla kaksimagneettisella ratkaisulla. HTL-4 on saatavilla kaikkiaan 16:lla erilaisella lähtösignaalilla ja 7:llä erityyppisellä painikkeella.