OTTO – HTLT-2 ohjain

1-aksiaalinen

Kompaktirakenteinen ohjainsarja, joka perustuu Hall-teknologiaan. HTL-2 on ratkaisu, kun haluat hallita liikkeen nopeutta tai voimaa. Ohjainta on saatavana 1-akselisena. Lähtösignaalit ovat suoraan yhteensopivia analogisen I/O:n kanssa jota käytetään ajoneuvoissa ja teollisuuden ohjausjärjestelmissä. Mekaaninen kestoikä HTL-2 ohjaimella on vähintään 1 milj. sykliä/ suunta.

HTL-2 on suojattu IP64 tai valinnaisesti myös vesitiivis IP68. Ohjain on EMC-testattu kentänvoimakkuudella 100V/m, joka on saavutettu patentoidulla kaksimagneettisella ratkaisulla. HTL-2 on saatavilla kaikkiaan 14:lla erilaisella lähtösignaalilla ja 8:llä erityyppisellä painikkeella.

Kuvaus

1-aksiaalinen

Otto HTLT2 on erittäin pieni 1-aksiaalinen joystick, jossa on integroitu painokytkin. Ohjaussauva perustuu kosketuksettomaan Hall- tekniikkaan (Hall-effect). HTLT2-ohjaimella voit ohjata nopeutta tai tehoa yhdestä tai kahdesta akselista. Lähtösignaalit ovat suoraan yhteensopivia analogisesti monen I / O: n kanssa, joita on käytössä ajoneuvoissa ja teollisuudessa. HTLT2: n käyttöikä on aina vähintään miljoona sykliä.

HTLT2 on saatavana kahteen suojaluokkaan. IP54 tai IP68. Komponentti on myös EMC-testattu jopa 100V / m, mikä on mahdollista kaksoismagneettijärjestelmällä

OTTO_HTLT-ohjain_datasheet