Hajautus I/O

STAHL on vahva sähkö- ja automaatiokeskusvalmistaja. Valmistamme räätälöityjä keskuksia kokonaistoimituksena asiakkaan tarpeiden mukaan.

Erikoisosaamisemme kattaa räjähdysvaarallisten (ATEX) tilojen sertifioidut koteloratkaisut mm. automaatio-, kone- ja laitevalmistuksen sekä energia- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

IS1 + REMOTE I / O -esite

 

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Automaatiokeskusten kotelot

 • Analogiset tulomoduulit

  Analog Input Module Ex i / I.S. Inputs, 8 Channels for Zone 1 / Div. 1 Series 9460

  Safety Analog Input Module HART Ex i Inputs, 8/6 Channels Series 9462

  Analog Input Module HART Ex i / I.S. Inputs, 4 + 4 Channels Series 9461/12-xx-21

  TUOTEVALIKOIMA

 • Analogiset lähtömoduulit

  Analog Output Module Ex i / I.S. Outputs, 8 Channels for Zone 1 Series 9465

  The 9465/12 series Analog Output Module for Zone 1 has eight channels for Ex i operating control valves or positioners with 0/4 to 20 mA signals. All outputs are short-circuit proof, galvanically separated from the system and individually monitored to check for wire breakage/short-circuiting.

  •Eight channels for control valves or positioners
  •intrinsically safe Ex ia IIC outputs with line fault monitoring
  •module in Zone 1 can be hot swapped

  TUOTEVALIKOIMA

 • Analogiset I/O moduulit

  Yleismoduulit analogisille tuloille ja lähdöille (AIOM) vaarallisille alueille.
  Analoginen tulo? Analoginen lähtö? R. STAHLin yleismoduuleilla (analogiset I/O moduulit eli AIOM), kaikki on mahdollista: jokaista kahdeksaa kanavaa voidaan käyttää yksilöllisesti joko tuloon tai lähtöön molempiin suuntiin tapahtuvassa datansiirrossa yhdistettyjen HART-kenttälaitteiden kanssa. Tulot/lähdöt 0/4:lle 20 mA:iin asti ja HART ovat mm. sisäisesti turvallisia ja oikosulkusuojattuja.

  TUOTEVALIKOIMA

 • CPU- ja virtamoduulit

  Väyläliitäntä ja virrantuotto joustavaan käyttöön.
  IS1+-järjestelmän CPU-moduulit tukevat yleisimpiä yhteyskäytäntöjä kuten PROFIBUS DP, PROFINET ja EtherNet/IP. Yhteyteen käytetään kuparikaapeleita tai kuituoptiikkaa ja siihen voidaan lisätä myös järjestelmän varmennus.
  Virtamoduuli tarjoaa sisäisesti turvallisen virrantuoton ja kuten muutkin moduulit, se voidaan liittää ja kytkeä irti vaarallisilla alueilla.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Digitaaliset I/O moduulit

  Monipuoliset moduulit digitaalisille signaaleille vaarallisilla alueilla.
  Digitaaliset I/O-moduulit (DIOM) soveltuvat jopa 16 sisäisesti turvallisen digitaalisen signaalin yhdistämiseen. Kanavia voidaan käyttää pareittain liitäntöjen tai etäkytkimien tuloina tai matalavirtaisten solenoidiventtiilien tai merkkivalojen lähtöinä. Lisäksi on saatavana taajuus-/laskurisyöttö kiertosuunnan tunnistuksella tai ilman.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Digitaaliset lähtömoduulit (DOM)

  Tehokkaat moduulit digitaalisille lähtösignaaleille vaarallisilla alueilla.
  R. STAHLin digitaaliset lähtömoduulit (DOM) soveltuvat jopa kahdeksan sisäisesti turvallisen solenoidiventtiilin tai merkkivalon liitäntään. Lähdöt on suunniteltu useiden erilaisten solenoidiventtiilien käyttöön ja tietyissä konfiguraatioissa ne soveltuvat myös SIL 2 -sammutukseen. Valikoimassa saatavana myös relelähdöt non-Ex i -signaaleille tai integroiduille ohjausventtiileille.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Lämpötilan tulomoduulit

  Joustavat lämpötilan tulomoduulit vaarallisille alueille.
  Lämpötilan tulomoduulit käyttävät kahdeksaa kanavaa sisäisesti turvallisten signaalin käsittelyyn kaikilta yleisiltä lämpötilailmaisimilta kuten resistanssi-lämpötilatunnistimilta (kaksi-, kolmi- ja nelijohdinliitännät) ja lämpöpareilta (sisäinen tai ulkoinen referenssiliitos). Resistanssilähettimiä, mV-ilmaisimia ja ohjaussauvoja voidaan myös liittää.

  TUOTEVALIKOIMA