SWOY toimitalo Vantaa

Tuotteet

Mittaus- ja säätötekniikan ammattilaisena tarjoamme maailman johtavat tuotemerkit kiinteistöjen lämmityksen, ilmastoinnin ja vesijärjestelmien hallintaan. Huoneilman erilaisten pitoisuuksien hallinta, sekä savukaasujen poistoautomatiikka ovat myös osa Stig Wahlström Oy:n yli 40 vuotista kokemusta. Toimittajaverkostomme on maailmanlaajuinen ja heidän tuotekehityksen viimeisimmät ratkaisut ovat käytettävissäsi.

Tuotevalikoimamme on kasvanut merkittävästi viimeaikaisten yritysostojen myötä.

Elektro-Tukku fuusioitui Stig Wahlströmiin 1.11.2016

Tämä lisäsi automaatio- ja sähköteknisten komponenttien valikoimaamme. Tuotteet jakaantuvat hälytyslaite-, mittalaite-, venttiili- sekä säätö- ja ohjauslaiteryhmään.

Mittalaiteryhmään kuuluu kannettavat mittalaitteet, kuten asennustesterit, tehomittarit, sähkönlaadun analysaattorit, eristysvastus-, pihtivirta- ja yleismittarit.

Venttiiliryhmään kuuluu laadukkaat coax -venttiilit, magneettiventtiilit, pintavahdit ja -anturit, sekä solenoidit.

Säätö- ja ohjauslaiteryhmään kuuluu teollisuuspuhaltimet, teollisuusmuuntajat, säätömuuntajat, jännitestabilisaattorit, suojaus- ja valvontareleet, sekä kiinteästi asennettavat laitteet sähkönlaadun, sekä energian analysointiin että kompensointiin.

http://www.elektrotukku.fi/tuotteet.htm

Ex-tekniikka liittyi meihin 1.3.2017

Ex-Tekniikka on toiminut räjähdysvaarallisten tilojen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maahantuonti-yrityksenä jo yli 20 vuotta. Olemme ratkaisseet asiakkaiden ongelmia, sekä antaneet teknistä tukea ja koulutusta erikoisosaamisestamme.

Laitetoimitusten lisäksi konsultoimme ja annamme koulutusta räjähdysvaarallisten tilojen normeista ja määräyksistä, sekä laitteiden suojarakenteiden vaihtoehdoista.

Kaikki päämiehemme ovat maailman johtavia toimittajia alallaan. Tuotteistamme löydät niin ATEX, IECEx, GOST-R, sekä vaikkapa NEC-normien mukaan hyväksyttyjä laitteita. Tunnettujen hyväksyntälaitosten, kuten PTB, BVS ja FM toimesta laitteet ovat sertifioitu käytettäväksi ympäri maailmaa.

http://www.extekniikka.fi/tuotteet.html

Uusimme sivustomme kokonaan syksyllä, emmekä enää päivitä näitä sivuja uusien tuotteiden osalta.


Ota yhteyttä! – Kuinka voimme palvella juuri Sinua?