TULISUOJAUS

Tulisuojaustuotteidemme avulla luodaan turvallinen käyttöympäristö ja estetään laitteistojen vaurioituminen ongelmatilanteissa.

Edustamme Bilco, Darchem, Benarx, K-Mass ja ER-System tulisuojaustuotteita.

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • BilcoArmor®

  BilcoArmor® on intumescent materiaalista valmistettu tulenkestävä suojaus erilaisille kohteille esim. toimilaitteille. tulipalon sattuessa tuote reagoi lämpöön ja muodostaa eristävän suojan, joka estää lämmön siirtymisen kohteeseen. Järjestelmää on testattu allaspalo-skenaarion mukaisesti ja UL 1709-sertifioitu, myöntäjä Lloyd´s Register.

   

 • Beerenbergin Benarx®palonsuojajärjestelmä

  Beerenbergin Benarx® Epoxy Intumescent Fireproofing Box on irrotettava palonsuojajärjestelmä, joka on suunniteltu suojaamaan venttiiliä, toimilaitetta, laippoja ja muita laitteita hiilivetyaltaan tulipalolta ja suihkupalolta.

  Itse Benarx® Fireproofing -järjestelmä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (SS316) ja se on päällystetty paisuvalla säältä suojaavalta epoksipinnoitteella niin sisältä kuin ulkoa. Kiinnitystekniikoissa käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja epäkeskolukkoja tai niiden yhdistelmää, joka mahdollistaa helpon pääsyn määräaikaistarkastusta ja huoltoa varten. Paisuva epoksiteknologia toimii siten, että pinnoite paisuu jopa kahdeksankertaiseksi joutuessaan alttiiksi korkealle lämpötilalle.

 • BilcoFlex -tulisuojaustuotteet

  Italialainen valmistaja Bilco Antifire Engineering valmistaa tulisuojauspeitteitä ja -laatikoita, sekä lämpösuojausmateriaaleja.

  Tulisuojauspeitteiden tuotenimi on Bilcoflex®. Näiden avulla voidaan varmistaa turvallinen käyttöympäristö, sekä estää laitteistojen vaurioituminen mahdollisen tulipalon sattuessa.

  Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaatiton SAS F130127 vaatimuksiin. Suojausaikaa voidaan jatkaa aina 120 minuuttiin asti. Usein suojaustarve on niin sanottua allaspaloa (pool fire) vastaan mutta suojauksia löytyy myös suunnattua suihkupaloa varten (Jet Fire) ISO 22899-1 Lloyds todistus SAS F110323/M1.

  Bilcoflex® täyttää myös Lloydsin painetestin eli Blast test 1.85 bar. Muita todistuksia ovat FPAL, Kazakhstan Ministry Fire Certificate ja Achilles JQS.

  Tulisuojaukset tehdään aina yksilölliseen kohteeseen ja siksipä ne ovat helposti muokattavissa ja asennettavissa.

  Olemme toimittaneet tulisuojauksia yli 1000 kpl, joten meillä on valmiita valmistuskuvia useisiin toimilaiteyhdistelmiin ja useille tuotemerkeille.

   

  BilcoFlex

 • BilcoShield -tulisuojauskotelot

  Italialainen valmistaja Bilco Antifire Engineering valmistaa myös tulisuojauslaatikoita. Tulisuojauslaatikoiden tuotenimi on BilcoShield®. Näiden avulla voidaan varmistaa turvallinen käyttöympäristö, sekä estää laitteistojen vaurioituminen mahdollisen tulipalon sattuessa.

  Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaatiton SAS F130127 vaatimuksiin. Perusmateriaali on AISI 304 mutta tarvittaessa / pyydettäessä käytetään AISI 316 materiaalia.

  Tulisuojaukset tehdään aina yksilölliseen kohteeseen ja siksipä ne ovat helposti muokattavissa ja asennettavissa.

  BilcoShield

   

 • BilcoTherm -lämpösuojaukset

  Italialainen valmistaja, Bilco Antifire Engineering, valmistaa myös lämpöeristeitä vaativiin olosuhteisiin. BilcoTherm toimii myös hyvänä akustisena eristeenä. Lämpösuojausten tuotenimi on BilcoTherm®. Käyttökohteita löytyy energia-, laiva-, ja autoteollisuuden piiristä. Ne ovat helppoja asentaa joustavan rakenteensa ansiosta.

  Suojaukset valmistetaan aina asiakkaan käyttökohteen, vaatimusten sekä tarpeiden perusteella.

  BilcoTherm
 • Darchem – Darmatt tuli- ja lämpösuojaukset

  Esterline Darchem Logo White Background - CEA: Construction Equipment Association

  Englantilainen valmistaja Darchem Engineering Ltd kuuluu Esterline konserniin. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat tuli- ja lämpösuojaukset kaikkialle teollisuuteen, mukaan lukien lentokone- ja avaruusteollisuus sekä ydinvoimateollisuus. Tulisuojauspeitteiden tuotenimi on Darmatt™. Näiden avulla voidaan varmistaa turvallinen käyttöympäristö sekä estää laitteistojen vaurioituminen mahdollisen tulipalon sattuessa.

  Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaation SAS F130127 vaatimuksiin. Suojausaikaa voidaan jatkaa aina 180 minuuttiin asti. Usein suojaustarve on niin sanottua allaspaloa (pool fire) vastaan mutta suojauksia löytyy myös suunnattua suihkupaloa varten (Jet Fire) ISO 22899-1 Lloyds. Darmat™t täyttää myös Lloydsin painetestin eli Blast test 1.62 bar.

  Tulisuojaukset tehdään aina yksilölliseen kohteeseen ja siksipä ne ovat helposti muokattavissa ja asennettavissa. Olemme toimittaneet tulisuojauksia yli 1000 kpl, joten meillä on valmiita valmistuskuvia useisiin toimilaiteyhdistelmille ja tuotemerkeille.

 • Darchem – Darshield tuli- ja lämpösuojaukset

  Esterline Darchem Logo White Background - CEA: Construction Equipment Association

  Englantilainen valmistaja, Darchem Engineering Ltd kuuluu Esterline konserniin. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat tuli- ja lämpösuojaukset kaikkialle teollisuuteen, mukaan lukien lentokone- ja avaruusteollisuus sekä ydinvoimateollisuus. Tulisuojauslaatikoiden tuotenimi on DarShield™. Näiden avulla voidaan varmistaa turvallinen käyttöympäristö sekä estää laitteistojen vaurioituminen mahdollisen tulipalon sattuessa.

  Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaation SAS F130127 vaatimuksiin. Suojausaikaa voidaan jatkaa aina 180 minuuttiin asti. Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaation SAS F130127 vaatimuksiin.

  Perusmateriaali on AISI 304 mutta tarvittaessa / pyydettäessä käytetään AISI 316 materiaalia. Tulisuojaukset tehdään aina yksilölliseen kohteeseen ja siksipä ne ovat helposti muokattavissa ja asennettavissa.

 • Darchem – Darchem Hybrid tulisuojaukset

  Esterline Darchem Logo White Background - CEA: Construction Equipment Association

  Suurissa kohteissa, joissa tarvitaan tulisuojauksia, voidaan tehdä Darmatt & Darshield yhdistelmä. Näistä käytetään nimitystä Darchem Hybrid. Tällöin esimerkiksi toimilaitteen keskiosa, jossa normaalisti sijaitsee ohjauspaneeli rajakytkimien tai asennoittimen lisäksi suojataan tulilaatikolla, Darshield, ja muut osat, kuten suuri jousipakka ja sylinteriosa suojataan tulipeitteillä eli Darmatt tuotteella.

 • K-Mass -tulisuojaustuotteet

  Thermal Designs – PFPNet

  Englantilainen valmistaja Thermal Designs valmistaa tulisuojausmassauksia erilaisille tuotteille, kuten toimilaitteille ja ohjauskoteloille. Nämä suojaukset toimitetaan yleisesti toimilaitevalmistajan kautta.

  – Kestää +1093 °C kuumuuden min. 30 minuuttia
  – Kestää monia kemikaaleja, korroosiota jne.