DATALOGGERIT

show blocks helper

Näytetään tulokset 1–9 / 83

 • E+E

  E+E (1)

 • Grant

  Grant (11)

 • IOTSU

  IOTSU (1)

 • Tinytag Gemini

  Tinytag Gemini (70)

 • Grant lämpötila- ja kosteusanturit

  Grant valmistaa erilaisia kestäviä ja korkealaatuisia lämpötila-antureita useilla eri tyypeillä – termistori-, termopari- ja platinavastusantureita – useilla kaapelipituuksilla ja liitinvaihtoehdoilla. Lisätilauksesta UKAS sertifikaatti.

  LATAA ESITE PDF
 • IOTSU® langattomat anturiratkaisut

  Olemme solmineet laitetoimittajasopimuksen kotimaisen Small Data Garden Oy:n kanssa uuden sukupolven langattomista IOTSU® anturiratkaisuista. Valikoimassa mm. lämpötila, kosteus, CO2, paine-ero, VOC ja näiden yhdistelmiä.

  IOTSU® Uusi älykäs anturiratkaisu kaikkialle!

  Turvallista. Mukavaa. Helppoa. Kustannus- ja energiatehokasta. Sitä kaikkea on IOTSU®. IOTSU®n avulla voidaan langattomasti mitata miltei mitä tahansa asioita, laitteita tai tiloja ja kerätä tieto verkkoon. IOTSU® voidaan helposti liittää muihin tietojärjestelmiin ja prosesseihin.

  Helppokäyttöinen, monipuolinen IOTSU® on yleiskäyttöinen alusta, jolla on:
  – erinomainen kuuluvuus
  – erinomainen kustannustehokkuus
  – erittäin vähäinen energiankulutus
  – skaalautuva, teollinen valmistuskonsepti
  – luotettava, suomalainen osaaminen

  IOTSU® -teknologian äly mahdollistaa:
  – mittausten, lähetysten ja datan hallinnan
  – energiankäytön hallinnan
  – raja-arvojen ja hälytysten hallinnan
  – hajautetun paikallisen älykkyyden, jolloin tietoa lähetetään vain tarvittaessa pilveen

  IOTSU TH02 – Lämpötila & Kosteus
  IOTSU AQ01 – Lämpötila, kosteus, CO2 & VOC
  IOTSU AQ03 – Lämpötila, kosteus & VOC
  IOTSU AQ05 – Lämpötila, kosteus & CO2
  IOTSU AQ08 – Lämpötila, kosteus, CO2, VOC & partikkelit
  IOTSU DP01 – Paine-ero

  IOTSU CLOUD -ohjelmistoalusta

  NYT UUTUUTENA MYÖS PARTIKKELIMITTAUS!

 • Grant Squirrel OMK610

  Paint oven profiling system.
  A comprehensive temperature profiling system designed for the paint and finishing industry.

 • Humlog 20 dataloggeri

  HUMLOG 20 Dataloggeri mittaa kosteutta, lämpötilaa, ilmanpainetta ja hiilidioksidia. Sisääntulot analogisille, digitaalisille ja passiivisille antureille.

  Suuren näytön ansiosta reaaliaikaisten mittausarvojen lukeminen on erittäin helppoa ja se onnistuu jopa useiden metrien päästä. Erinomainen hinta-laatusuhde ja tyylikäs ulkoasu tekevät HUMLOG20:stä optimaalisen valinnan lukuisiin eri sovelluksiin. Tyypillisiä käyttökohteita ilmankosteuden, lämpötilan, hiilidioksidin ja ilmanpaineen seurantaan ovat museot, kokoustilat tai luokkahuoneet kuin myös puhdastilat, kasvihuoneet, varastot ja kalibrointilaboratoriot.

  HUMLOG20 tiedonkeruulaite tarjoaa käyttäjälleen monia etuja. Laitteella pystyy suorittamaan yli vuoden ajan tiedonkeruuta ilman katkoksia. Tämän mahdollistavat pitkäkestoinen akku ja suuri muistikapasiteetti johon mahtuu 3,2 miljoonaa
  mittausarvoa. Integroidun Ethernet liitynnän avulla voit liittää tiedonkeruulaitteen verkkoon ja näin saat tiedot reaaliajassa myös tietokoneelle josta voit katsella ja tallentaa niitä. Yksinkertainen tietojen analysointi ja katselu onnistuu SmartGraph3 – ohjelmalla joka tulee laitteen mukana. Laite reagoi nopeasti mahdollisiin muutoksiin ja antaa varoitusäänen sekä visuaalisen merkin näytöllä.

 • Kommunikointi

 • Liittimet

  Nämä liittimet mahdollistavat T- tai K-tyypin termoelementtien liittämisen Squirrel dataloggeriin
  tavallisen miniatyyripistokkeen kautta. Saatavana joko 2- tai 4-tiesovittimena.
  SQ20A425 – 4-napainen, K-Type
  SQ20A426 – 4-napainen, T-Type
  SQ20A427 – 2-napainen, K-Type
  SQ20A428 – 2-napainen, T-Type

 • Grant OQ610 Dataloggeri

  Grant OQ610 dataloggeri soveltuu laaja-alaisesti lämpötilan erilaisiin tallennuskohteisiin teollisuus-, tutkimus- ja kehityssovelluksissa. Saatavana erillisenä lämpötilatunnistimena, tai osana kokonaista järjestelmää elintarvike- ja maaliteollisuuden prosessien valvontaan.

 • Paintview

  Paintview Software

 • Grant SQ16 Dataloggerit

  Uudet squirrel SQ16 dataloggerit Grantilta

  Squirrel sq -sarjan dataloggerit ja ohjelmistot tarjoavat ylivoimaisesti parhaan kokemuksen tiedonkeruusta tehokkaalla toiminnallaan, yhteen liitettävyydellään ja innovatiivisen ohjelmistonsa ansiosta. Näillä seuraavan sukupolven loggereilla on useita ominaisuuksia, jotka vastaavat lukuisiin sovellustarpeisiin.

  Helppokäyttöinen ja näppärästi ohjelmoitava, uuden SquirrelView -ohjelmiston avulla. Täysin uudistetut Squirrel -dataloggerit tarjoavat kaiken itsenäisestä, kannettavasta tiedonkeruusta kiinteään online -valvontajärjestelmään, joka mittaa monia parametreja ja antaa sinulle aina välittömän pääsyn tietoihin.