TEKNISTÄ TUKKUKAUPPAA VUODESTA 1970

Stig Wahlström Oy tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja teollisuusyrityksille ja laitevalmistajille. Mittaus- ja säätötekniikan ammattilaisena tarjoamme johtavat tuotemerkit prosessiteollisuuden, kuntasektorin, laitevalmistajien ja kiinteistöautomaation mittauksiin – tarkasti ja luotettavasti.

Tuotteillamme ja ratkaisuillamme asiakkaamme varmistuvat prosessiensa sujuvuudesta ja turvallisuudesta.

Lisäksi meillä on kattava automaatio- ja sähköteknisten komponenttien valikoima, joka jakautuu hälytyslaite-, mittalaite- ja venttiiliryhmiin, sekä säätö- ja ohjauslaiteryhmiin.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, kehä III:n varrella lentokentän läheisyydessä. Lisäksi meillä on paikalliskonttorit Hyvinkäällä, Jyväskylässä ja Pirkkalassa. Palvelemme vuosittain yli 2000 asiakasta. Myyntivalikoimamme kattaa yli 9000 nimikettä.

ADDTECH GROUP

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech-konserniin kuuluu noin 140 itsenäistä yhtiötä. Konsernissa on n. 3700 työntekijää ja liikevaihto on n. 1 700 MEUR (2022).

Yrityksemme joustavuus, yksilöllisyys ja tehokkuus saa vahvan taustatuen konsernin resursseista ja verkostoista, joilla voimme tarjota palveluitamme asiakkaillemme globaalisti.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri Sinua.

Tervetuloa asiakkaaksemme!