TEKNISTÄ TUKKUKAUPPAA VUODESTA 1970

Stig Wahlström Oy tarjoaa korkeateknologisia tuotteita ja ratkaisuja teollisuusyrityksille ja infrastruktuuriteollisuuden asiakkaille. Mittaus- ja säätötekniikan ammattilaisena tarjoamme johtavat tuotemerkit prosessiteollisuuden, kuntasektorin ja kiinteistöautomaation järjestelmien mittaukseen, seurantaan, tallennukseen ja hallintaan – tarkasti ja luotettavasti.

Tuotteillamme ja ratkaisuillamme asiakkaamme varmistuvat prosessiensa sujuvuudesta ja turvallisuudesta.

Lisäksi meillä on kattava automaatio- ja sähköteknisten komponenttien valikoima, joka jakautuu hälytyslaite-, mittalaite- ja venttiiliryhmiin, sekä säätö- ja ohjauslaiteryhmiin.

Tänä päivänä pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, kehä III:n varrella lentokentän läheisyydessä. Lisäksi meillä on paikalliskonttorit Hyvinkäällä, Jyväskylässä ja Tampereella. Palvelemme vuosittain yli 2000 asiakasta. Varastonimikkeitä on n. 2600, myyntiohjelmassa kaikkiaan yli 9000 nimikettä ja päämiehiä yli 100 maailmanlaajuisesti.

ADDTECH GROUP

Stig Wahlström Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech muodostuu noin 130 itsenäisestä tytäryhtiöstä ja me kuulumme konsernin Components-yksikköön. Koko konsernissa on n. 3000 työntekijää ja liikevaihto yli 1000 MEUR (2019).

Yrityksemme joustavuus, yksilöllisyys ja tehokkuus saa vahvan taustatuen konsernin resursseista ja verkostoista, joilla voimme tarjota palveluitamme asiakkaillemme globaalisti.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri Sinua.

Tervetuloa asiakkaaksemme!