Grant

show blocks helper

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Dataloggerit - SQ-sarja

  Dataloggerit - SQ-sarja (1)

 • Osat ja tarvikkeet - Anturit

  Osat ja tarvikkeet - Anturit (1)

 • Osat ja tarvikkeet - Ohjelmat

  Osat ja tarvikkeet - Ohjelmat (1)

 • Grant lämpötila- ja kosteusanturit

  Grant valmistaa erilaisia kestäviä ja korkealaatuisia lämpötila-antureita useilla eri tyypeillä – termistori-, termopari- ja platinavastusantureita – useilla kaapelipituuksilla ja liitinvaihtoehdoilla. Lisätilauksesta UKAS sertifikaatti.

  LATAA ESITE PDF
 • Grant SQ16 Dataloggerit

  Uudet squirrel SQ16 dataloggerit Grantilta

  Squirrel sq -sarjan dataloggerit ja ohjelmistot tarjoavat ylivoimaisesti parhaan kokemuksen tiedonkeruusta tehokkaalla toiminnallaan, yhteen liitettävyydellään ja innovatiivisen ohjelmistonsa ansiosta. Näillä seuraavan sukupolven loggereilla on useita ominaisuuksia, jotka vastaavat lukuisiin sovellustarpeisiin.

  Helppokäyttöinen ja näppärästi ohjelmoitava, uuden SquirrelView -ohjelmiston avulla. Täysin uudistetut Squirrel -dataloggerit tarjoavat kaiken itsenäisestä, kannettavasta tiedonkeruusta kiinteään online -valvontajärjestelmään, joka mittaa monia parametreja ja antaa sinulle aina välittömän pääsyn tietoihin.

 • Squirrelview / Squirrelview Plus ohjelma

  Grant Squirrel dataloggereiden toimitukseen kuuluu SquirrelView –yleisohjelmapaketti.
  Ohjelma on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Kätevä taulukkolaskentamuoto mahdollistaa loggerin nopean asetuksen mihin tahansa sovellukseen, nopean tiedonpurun sekä suoran tiedonsiirron Excel’iin.

  SquirelView Plus -versiossa lisäksi graafinen analysointi tallennetulle tai on-line datalle, sekä monipuoliset raportointitoiminnot.