Verkkoteknologia

Näytetään tulokset 1–9 / 10

 • Ethernet-liitin

  Tämä liitin on suunniteltu Ethernet-kaapelien kytkemiseen vaarallisilla alueilla. Datansiirtoon tavallisesti käytettävää tekniikkaa, kuten RJ45-kaapeliliittimiä voidaan käyttää suoraan vain turvallisilla alueilla, kun taas Ethernet-liitin Ex e -tyypin suojauksella mahdollistaa taloudellisten Ex-koteloiden käytön ja yksinkertaisen asennuksen.

 • FO-kenttäväylän eristetoistin

  9186-sarjan FO-kenttäväylän eristetoistin siirtää PROFIBUS DP- ja Modbus RTU -signaalit jopa 2 km:n päähän osana redundantteja kuituoptiikkaverkostorakenteita. Vakiokaapeliliittimet voidaan kytkeä luontaisesti turvallisiin optisiin liittymiin (Ex op is). Diagnostiikkatoiminnot havaitsevat kriittiset signaaliolosuhteet varhain ja ilmoittavat niistä valvontakeskukseen.

  TUOTEVALIKOIMA

 • HF-eristin

  HF-eristin: sisäisesti turvalliset radiosignaalit vaarallisille alueille.
  R. STAHLin HF-eristin muuntaa vakioradiosignaalit räjähdysturvallisiksi, sisäisesti turvallisiksi radiosignaaleiksi (Ex i), joten voit käyttää tavallisia antenneja ja koaksiaaliliittimiä myös vaarallisilla alueilla. Joustavan HF-eristimemsä ansiosta R. STAHL on täydellinen kumppani langattomien ratkaisujen räätälöimiseen vaarallisille alueille.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Kenttäväylän eristetoistin

  • yksinkertainen etuosan parametrisointi
  • päivitystoiminto parantaa signaalin laatua
  • säädettävät tiedonsiirtonopeudet 1,2 kbit/s ja 1,5 Mbit/s
  • automaattinen PROFIBUS DP:llä

  TUOTEVALIKOIMA

 • Koaksiaalikaapeleiden läpivientieristeet

  Koaksiaalikaapeleiden läpivientieristeet langattomien laitteiden antenniliitännöille.
  R. STAHLin koaksiaalikaapeleiden läpivientieristeet ovat nopea ja helppo ratkaisu antennikaapelien liittämiseen langattomiin laitteisiin Ex d- ja Ex p -koteloissa. HF-eristeanturimme tuottaa sisäisesti turvallisen radiosignaalin. R. STAHLin komponentit ovat täydellinen valinta langattomiin ratkaisuihisi vaarallisilla alueilla.

  TUOTEVALIKOIMA

 • Kuituoptiikan liitoskasetti

  R. STAHLin uusi 8186-sarjan kuituoptiikan liitoskasetti mahdollistaa 6 tai 12 kuituoptiikkakaapelin asianmukaisen ja joutuisan kytkennän. Suojakoteloita on saatavana useita versioita ja kokoja käytettäväksi vaarallisilla alueilla, joilla esiintyy kaasua tai pölyä. Kasetit on sovitettu yhteen tai kahteen liitossuojauspidikkeeseen, kuituoptiikka voidaan syöttää sisään kaikilta neljältä sivulta.

 • Mediamuunnin

  9721-sarjan mediamuunnin muuntaa sähköiset Ethernet-verkot optisiksi ja luontaisesti sisäisesti turvallisiksi ”op is” Ethernet -verkoiksi mahdollistaen asennus- ja huoltotöiden suorittamisen kuituoptiikalla vyöhykkeillä 0, 1 ja 2 ilman seisonta-aikaa (hot swapping/hot working). Se soveltuu erityisen hyvin IS1+ Ethernet remote I/O -järjestelmälle. Erittäin kompakti mediamuunnin voidaan asentaa myös vyöhykkeelle 2.

  TUOTEVALIKOIMA

 • WirelessHART -langaton yhdyskäytävä

  Joustava WirelessHART-yhdyskäytävä.
  R. STAHLin kompakti WirelessHART-yhdyskäytävä on joustava, miellyttävä ratkaisu langattomaan datansiirtoon WirelessHART-kenttälaitteilta automaatiojärjestelmiin. Voimme aina mukauttaa laitteet projektikohtaisiin versioihin.

 • WLAN-liitäntäpiste Zone 1

  8265-sarjan WLAN-liitäntäpiste mahdollistaa langattoman datasiirron WLANin kautta vyöhykkeellä 1, esimerkiksi datan tai hallintaprosessien noutamiseksi älypuhelimella, tabletilla tai notebookilla. WLAN-liitäntäpiste on helppo asentaa ja sitä voidaan käyttää laajalla lämpötila-alueella ja lähes missä tahansa olosuhteissa sen vankan kotelon ansiosta.