OTTO – JHM ohjauskahva

X-,y- ja z-aksiaalinen

JHM on Hall-tekniikkaan perustuva ohjain. Ohjain soveltuu liikkeen ohjaukseen ja valvontaan sovelluksissa, joissa on korkeat luotettavuuden ja pitkän kestoiän vaatimukset. Ohjain soveltuu erityisen hyvin sähköhydraulisiin sovelluksiin esim. ajoneuvojen ja koneiden eri ohjaustoimintoihin.

JHM on suojattu IP 64 tai IP 68. Kestoikä yli 10 miljoonaa toimintajaksoa. Ohjain pystyy kantamaan 85 kg sivuttaisen mekaanisen kuorman. JHM-ohjain on EMC-testattu 100 V/m. Tämä on toteutettu käyttämällä Otton patentoimaa kaksoismagneettirakennetta.

LATAA ESITE (PDF)

JHM Product Bulletin

Kuvaus

JHM on Hall-tekniikkaan perustuva ohjain. Ohjain soveltuu liikkeen ohjaukseen ja valvontaan sovelluksissa, joissa on korkeat luotettavuuden ja pitkän kestoiän vaatimukset. Ohjain soveltuu erityisen hyvin sähköhydraulisiin sovelluksiin esim. ajoneuvojen ja koneiden eri ohjaustoimintoihin. JHM on suojattu IP 64 tai IP 68. Kestoikä yli 10 miljoonaa toimintajaksoa. Ohjain pystyy kantamaan 85 kg sivuttaisen mekaanisen kuorman. JHM-ohjain on EMC-testattu 100 V/m. Tämä on toteutettu käyttämällä Otton patentoimaa kaksoismagneettirakennetta.

Lämpötilakompensointi -40 … +85 °C
Kun lopullinen kokoonpano tehtaalla on suoritettu, tehdään anturin ulostulo signaalin ohjelmointi. Sen ominaisuudet on mitattu eri lämpötiloissa ja kirjattu ohjaimen sisäiseen muistiin, joka siten jatkossa mahdollistaa tarkan luettavuuden. Siru voidaan myös ohjelmoida vastaamaan asiakkaiden omiin tarpeisiin soveltuvalla signaalilla. Esimerkiksi erottelukynnys, logaritminen ulostulokäyrä tai signaalitieto.

0-5 VDC tai CAN-väylä?
JHM-Ohjaimen lähtöjännite on vakiona 0.5-4.5 VDC /akseli. Myös CAN-väyläiset ohjaimet kuuluvat OTTOn valikoimaan. CAN-väylä liitynnät ovat yleisiä, erityisesti ajoneuvoissa. Etuna ohjaimen liittämisessä suoraan CAN-väylään on että sillä saadaan käyttöön enemmän analogisia ja digitaalisia I/O-portteja. Etuna on myös alhaisempi laitteen valmistuskustannus.