EAO – 09-00 CAN-näppäimistö

EAO on suunnitellut uuden turvaluokitellun CAN-pohjaisen näppäimistösarjan. EAO 09 näppäimistö on suunniteltu turvallisuusstandardien ISO26262 ja ISO13849 vaatimusten mukaisesti ja se soveltuu erinomaisesti ajoneuvo- ja teollisuussovelluksiin.

Ominaisuudet

• yksilöllinen 4-segmenttinen- ja RGB-valaistu halopainike
• suunniteltu turvallisuus standardien: ISO 26262 ja ISO 13849 mukaisesti
• CAN- käyttöliittymä (CANopen, J1939 ja CANopen Safety)
• Kestävä, ergonominen muotoilu, IP67-suojattu

EAO-sarjan 09 tyypillisiä sovelluskohteita ovat työkoneet, kuten pyöräkuormaajat, kuorma-autot, nosturit, jäteautot, kaivinkoneet sekä metsäkoneet.

LATAA ESITE (PDF)

Kuvaus

EAO on suunnitellut uuden turvaluokitellun CAN-pohjaisen näppäimistösarjan. EAO 09 näppäimistö on suunniteltu turvallisuusstandardien ISO26262 ja ISO13849 vaatimusten mukaisesti. EAO 09 soveltuu erinomaisesti ajoneuvo- ja teollisuussovelluksiin.

EAO 09 on kestävä ja ergonomisesti muotoiltu. Näppäimistö täyttää tiiveydeltään IP67 luokan vaatimukset. Kirkkaat LED merkkivalot voidaan ohjelmoida päälle eri variaatioin. Päälle/pois, pyörimään tai vilkkumaan aina sovelluksesi mukaisesti. Näppäimistön toimintalämpötila-alue on laaja -40 … +85 °C.

Matalan asennussyvyyden ansiosta asennus on mahdollinen myös ahtaisiin ohjauspaneeleihin. 09 näppäimistön asennus voi olla joko pysty- tai vaakasuoraan. Nämä korkealaatuiset tuotteet tarjoavat myös erinomaisen painiketuntuman ja ovat tehokkaan RGB-LEDin ansiosta selvästi näkyvissä niin päivänvalossa kuin hämärissäkin olosuhteissa. Painikerunkona on muokattava 4-segmentin valaistu halopainike. Painikkeiden irralliset, erikseen asennettavat symbolit voidaan valita laajasta ISO 7000 kirjastosta. Valikoima sisältää kaikki teollisuudessa yleisesti käytetyt symbolit. Myös asiakaskohtaiset symbolit ovat mahdollisia.