RADON

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Corentium HOME radonmonitori

  Corentium Home – Kotitalouksien suosikki! Mielenrauhaa ja täsmätietoa kotisi radonpitoisuudesta

  Corentium Home on digitaalinen radonmonitori, jonka avulla voi seurata radonpitoisuutta asunnoissa, työpaikoilla, kouluissa, päiväkodeissa – kohteessa kuin kohteessa. Paristokäyttöisenä sen liikuttelu huoneistossa on helppoa ja vaivatonta. Näytöllä sekä pitkän, että lyhyen aikavälin keski-arvolukemat. Lukemat jo yhdessä päivässä!

 • Corentium PLUS radonmittari

  Corentium Plus – Ammattilaisen valinta – Täsmätietoa radonpitoisuuden vaihtelusta

  Corentium Plus on digitaalinen, tallentava, ammattikäyttöön tarkoitettu mittari, jolla voit seurata kohteesi radonpitoisuuden vaihtelua tunti tunnilta. Corentium Plus toimitetaan helppokäyttöisen ja Excel-yhteensopivan ohjelman kanssa, jolla voit helposti purkaa ja analysoida tuloksia tietokoneellasi.

 • Corentium PRO radonmittari

  Corentium Pro – Ammattikäyttöön talotekniikka- ja rakennusterveys-asiantuntijoille, sekä kuntotarkastajille

  iOS 9 (& uudemmat) & Android appsit nyt saatavana App Store’sta ja Google Play’sta!
  Vain 320g painava Corentium Pro radonilmaisin on ammattilaisen valinta lukuisiin tarkistuskohteisiin talo- ja rakennustekniikan sovelluksissa. Radonpitoisuus mitataan neljällä erittäin tarkalla silikonifotodiodilla ja data siirtyy langattomasti älypuhelimeesi tai PC:lle.

  Corentium Pro analysoi sisäilmaa passiivisen diffuusiokammion kautta ja käyttää alfaspektrometriä laskien tarkan radonpitoisuuden. Laite tunnistaa radonin silikonifotodiodeilla, sekä laskien että mitaten alfahiukkasten virtaa radonin hajoamissarjassa. Laite kalibroidaan referenssiarvoja vastaan hyväksytyissä laboratorioissa ja se on NRPP sertifioitu.