PINTAKYTKIMET - Kapasitiiviset pintakytkimet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Gems CAP-100 – kapasitiivinen pintakytkin

  CAP-100- ja CAP-150 -sarjat tarjoavat ainutlaatuisen pinnan tunnistusratkaisun monenlaisiin pullotyyppeihin, kuten muoviin, lasiin ja lasikuituun. Kosketuksettomat anturit soveltuvat erinomaisesti lääketieteellisiin sovelluksiin, kuten jäte-, reagenssi- ja laimennusnesteisiin, sekä sameisiin, tahmeisiin ja muihin viskoosisiin nesteisiin.
  Helposti kalibroitava anturi on saatavana sekä vesipohjaisina, että ei-vesipohjaisina versioissa, ja se voidaan toimittaa tehtaalla esiasetetulla herkkyystasolla nopeaan OEM-sovellusten asennukseen.
  CAP-100- ja CAP-150 -pintakytkimiä voi myös käyttää läheisyysantureina kiintoaineiden, kuten paperin tai massan havaitsemiseksi.

 • Gems CAP-200 – kapasitiivinen pintakytkin

  CAP-200 -sarjan kytkimet on helppo kiinnittää suoraan 1/2″ NPT -liittimiin. Näppärä pinnan tason tunnistusratkaisu moniin metallisiin ja ei-metallisiin säiliöihin. Erittäin tarkka anturi on rakennettu kestävästä Delrin -materiaalista, ja se on saatavana sekä vesipohjaisina, että ei-vesipohjaisina versioissa.

  Helposti kalibroitava anturi voidaan toimittaa tehtaalla ennalta asetettuun herkkyysasentoon, jolla voidaan nopeasti asentaa OEM-laite. CAP-200 voidaan myös käyttää läheisyysanturina, joka tunnistaa kiinteän aineen, kuten paperin tai massan, esiintymisen.

 • Gems CAP-300 – kapasitiivinen pintakytkin

  Kapasitiivinen CAP-300-tason anturi on yksi Gems’in kestävimmistä ja luotettavimmista pistepinta-antureista. Yhteensopivana erilaisten jäähdytysaineiden kanssa CAP-300 on ihanteellinen OEM-ratkaisu sähköntuotantolaitteille, moottorikäyttöisille ajoneuvoille ja generaattoreille, sekä lukuisiin muihin ruoka- ja juoma-, lääke-, rautatie- ja LVI-sovelluksiin. NSF / ANSI 169 -yhteensopivat mallit saatavana esim. vesi-, kahvi- ja meijerisovelluksiin.

  Lähes huoltovapaa anturi on pienikokoinen, sietää pinnoitetta, pysyy luotettavana jopa valmiustilassa, ja se voidaan asentaa mihin tahansa asentoon. Lämpötilakesto +125 °C.