Joukkomme vahvistukseksi etsimme nyt Sinua,

MYYNNIN TEKIJÄ

Teet aktiivista myyntityötä kentällä asiakkainasi OEM laitevalmistajat, prosessiteollisuuden yritykset sekä kuntien ja kaupunkien vesi- ja energialaitokset. Työsi keskeinen sisältö on olemassa olevien asiakkuuksiemme hoito. Sovellat omaa taustaasi tarjotessasi ratkaisuja asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin tuote- ja palveluvalikoimamme avulla.

Odotamme sinulta kokemusta tuloksellisesta teknisestä myyntityöstä, suunnittelusta tai tuotannon tehtävistä. Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi automaatio, sähkö, elektroniikka, kemia), sekä kokemusta asiakaskunnastamme katsotaan eduksi. Osaat ajatella kaupallisesti, olet ulospäin suuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava myyntihenkinen tiimipeluri. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, koska sitä tarvitset päämiestemme kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön uusissa ja moderneissa toimitiloissa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme. Tiimisi ja työpöytäsi ovat pääkonttorissamme Vantaan Viinikkalassa.

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia (www.addtech.com), jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech liiketoimintaideana on toimia yhdistävänä linkkinä valmistajien ja asiakkaiden välillä, niin että asiakkaat voivat saavuttaa omassa liiketoiminnassaan etua käyttämällä meidän tuotteitamme ja palveluitamme. Stig Wahlström Oy kuuluu Components Finland ryhmään.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään: thomas.soderberg@swoy.fi

Thomaksen tavoittaa puhelinnumerosta 040 7208630. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 30.6.2019.