Joukkomme vahvistukseksi etsimme nyt Sinua,

MYYNNIN TEKIJÄ

Teet aktiivista myyntityötä asiakkainasi OEM laitevalmistajat, prosessiteollisuuden yritykset sekä kuntien ja kaupunkien vesi- ja energialaitokset. Työsi keskeinen sisältö on olemassa olevien asiakkuuksiemme hoito. Sovellat omaa taustaasi tarjotessasi ratkaisuja asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin tuote- ja palveluvalikoimamme avulla.

Odotamme sinulta kokemusta tuloksellisesta teknisestä myyntityöstä, suunnittelusta, huollon tai tuotannon tehtävistä.  Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi automaatio, sähkö, elektroniikka, kemia), sekä kokemusta asiakaskunnastamme. Osaat ajatella kaupallisesti, olet ulospäin suuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava myyntihenkinen tiimipeluri. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, koska sitä tarvitset päämiestemme kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön uusissa ja moderneissa toimitiloissa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme. Työpöytäsi voi olla pääkonttorissamme Vantaan Viinikkalassa, Pirkkalassa tai Jyväskylässä.

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia (www.addtech.com), jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtechin liiketoimintaideana on toimia yhdistävänä linkkinä valmistajien ja asiakkaiden välillä, niin että asiakkaamme saavuttavat etua omassa liiketoiminnassaan, käyttämällä tuotteitamme ja palveluitamme. Meitä on 29 innokasta sekä sitoutunutta työntekijää ja haluamme uuden työkaverin, tervetuloa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään Thomakselle: thomas.soderberg@swoy.fi / 040 720 8630. Thomas vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.