Stigab Oy (2375636-1) fuusioituu Stig Wahlström Oy:öön (0200553-4)

Stigab Oy fuusioituu Stig Wahlström Oy:öön 1.4.2021 voimaan astuvalla sopimuksella.

Stigab Oy on erikoistunut sähkömekaanisten komponenttien myyntiin Suomessa ja Baltian maissa. Stigab Oy:n tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman eri komponenttiratkaisuja mm. Joystick-ohjauksille, antureille ja kytkimille. Asiakkaina on valmistavan teollisuuden eri toimialat: lääkintälaite-, raskasajoneuvo- ja puolustusmateriaaliteollisuus, sekä valmistava konepajateollisuus. Merkittävimmät edustukset ovat OTTO Controls, Grayhill ja EAO.

Tunnetut tuotemerkit ja yli 10 vuoden kokemus teollisuusalojen sähkömekaanisista komponenteista ja ratkaisuista vahvistaa Stig Wahlström Oy:n OEM- ja prosessiteollisuudelle tarjottavaa tuote- ja palveluvalikoimaa merkittävästi.

Stig Wahlström Oy:n muut liiketoiminta-alueet kattavat mm. mittaus- ja säätötekniikan sovelluksien ratkaisut, räjähdysvaarallisten tilojen sähkö- ja elektroniikkalaitteet, teollisuusventtiilit ja toimilaitteet, sekä painovoimaiset ja koneelliset savunpoisto-järjestelmät.

Uskomme laajemman tuotevalikoiman ja asiantuntemuksemme palvelevan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Stigab Oy:n operatiivinen liiketoiminta ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyvät sellaisinaan sulautumisen seurauksena Stig Wahlström Oy:lle.

Fuusio ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Vantaalla 1.3.2021

Thomas Söderberg
Toimitusjohtaja

Petri Kiiskinen
Myyntipäällikkö