Partech WaterTechw² Redox8000

Redoxin tai ORP: n mittaaminen on hyödyllistä monissa vesi-, jätevesi ja teollisuusprosesseissa, esimerkiksi joissain desinfiointiprosesseissa, kuten kloorauksen vaikutus jäähdytystorneissa. Elektrodin rakenne on hyvin samanlainen kuin vastaava pH-elektrodi (WaterTechw² pH8000), ero on se, että pH-lasi korvataan Platinum-osilla. Vesiliuoksen hapetus-pelkistyspotentiaalin (Redox tai ORP) mittaus on laaja, ei-spesifinen indikaattori liuoksen kemiallisesta aktiivisuudesta. Juomaveden prosesseissa Redox-mittaus on erittäin tehokas keino kloorin ja otsonikäsittelyn valvontaa varten ja
tarjoaa näin erinomaisen indikaattorin desinfiointiaineen kyvystä poistaa epäpuhtaudet vedestä.

Jäteveden prosesseissa Redox-mittauksella on kyky antaa viitteitä siitä mikä on anoksisten ja anaerobisten vyöhykkeiden kunto aktiivilietesäiliöissä. Mittausta voidaan käyttää myös varastoidun tuotteen ilmaisimena prosessilaitoksilla, tällöin Redox muutokset varoittavat ennakoivasti tuotteen muutoksesta.

Jos anturi asennetaan sovelluksiin, joissa on odotettavissa likaantumista Tällöin anturi voidaan asentaa FlexTech asennusvarteen, jossa on joustava liitoskohta.

Tuotetunnus (SKU): 31b83d56c862 Osastot: ,

Kuvaus

Partech_WaterTechw2_Redox8000_datasheet