Grant SQ 2010 Dataloggeri

SQ2010 on erittäin helppokäyttöinen, sillä siinä on ikonipohjainen näyttö. Useimmissa sovelluksissa tietokonetta ei tarvita asetuksiin, joten loggeri on ihanteellinen nopeissa projekteissa tai kenttäkäytössä. Asetukset tehdään neljällä painikkeella muutamassa minuutissa. Loggerissa on iso grafiikkanäyttö, josta on helppo myös seurata mittaustuloksia.

SQ2010 on monipuoliseen käyttöön soveltuva loggeri. Siinä on neljästä kahdeksaan analogista kanavaa, joilla voidaan mitata virta- ja jänniteviestejä, vastuksia ja lämpötiloja. Virta- ja jännitekanaviin voidaan liittää mm. kosteus-, paine- ja ilmanvirtausantureita. Loggerissa on kaksi pulssilaskurikanavaa ja kahdeksan tapahtumakanavaa, joita voidaan käyttää mm. tilatietojen tallennuksiin. RS232 sarjaportin kautta loggeriin voidaan liittää modeemi (myös GSM) tai muita verkkolaitteita. GSM-modeemin avulla loggeria voidaan etäkäyttää kaikkialla GSM-verkon alueella.

Tuotetunnus (SKU): fd51790d9489 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Grant SQ2010 on erittäin helppokäyttöinen, sillä siinä on ikonipohjainen näyttö. Useimmissa sovelluksissa tietokonetta ei tarvita asetuksiin, joten loggeri on ihanteellinen nopeissa projekteissa tai kenttäkäytössä. Asetukset tehdään neljällä painikkeella muutamassa minuutissa. Loggerissa on iso grafiikkanäyttö, josta on helppo myös seurata mittaustuloksia.

Grant SQ2010 on monipuoliseen käyttöön soveltuva loggeri. Siinä on neljästä kahdeksaan analogista kanavaa, joilla voidaan mitata virta- ja jänniteviestejä, vastuksia ja lämpötiloja. Virta- ja jännitekanaviin voidaan liittää mm. kosteus-, paine- ja ilmanvirtausantureita. Loggerissa on kaksi pulssilaskurikanavaa ja kahdeksan tapahtumakanavaa, joita voidaan käyttää mm. tilatietojen tallennuksiin. RS232 sarjaportin kautta loggeriin voidaan liittää modeemi (myös GSM) tai muita verkkolaitteita. GSM-modeemin avulla loggeria voidaan etäkäyttää kaikkialla GSM-verkon alueella.

GRANT_squirrel_2010_datasheet