HUONELÄMPÖTILA

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • THERMasgard® HFTM, HFTM-Modbus lämpötilalähetin

  Kalibroitava, holkkianturillinen THERMASGARD® HFTM -lämpötilalähetin, jossa on kahdeksan säädettävää mittausaluetta, jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä (lämpötilan ilmaisuun), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Etäanturillista lämpötilalähetintä käytetään nestemäisten ja kaasumaisten aineiden lämpötilan seuraamiseen esim. asennettuna uppoholkkiin tai kanava-anturina. Anturit ovat tahdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (nollapisteen porrastus on säädettävissä).

 • THERMasgard® HSM lämpötilalähetin

  THERMASGARD® HSM on kiskoasennettava lämpötilalähetin DIN 60751:n mukaisille Pt100 tai Pt1000 -antureille. Siinä on 13 säädettävää mittausaluetta (DIP-kytkimillä). Asennetaan ohjauskaappiin tai haaroitusrasiaan. Lähetin muuntaa anturin lämpötilariippuvaisen vastussignaalin 0 – 10 V:n tai 4…20 mA:n vakiosignaaliksi. Ulostulosignaali on erittäin tarkka lämpötilalineaari. HSM-lähettimet ovat tehdaskalibroituja.

 • THERMasgard® RTF1 huonelämpötila-anturi

  Huonetilojen THERMASGARD® RTF 1 -lämpötila-anturi, jossa on passiivinen ulostulo ja joko tyylikäs muovikotelo painettavalla kannella, nelireikäinen kiinnitys, kiinnitys pysty- tai vaakasuoraan asennettuun rasiaan, valmis aukko seinänsisäiselle kaapelille, tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo (yläosa ja pohja ruostumatonta terästä, päälle ruuvattu kansi), ilkivaltaa kestävä versio esim. kouluihin, parakkeihin ja julkisiin rakennuksiin. Tätä asuintiloihin tarkoitettua anturia käytetään lämpötilojen seurantaan/näyttöön suljetuissa, kuivissa tiloissa, asunnoissa, elokuvateattereissa, valintamyymälöissä, varastohuoneissa, toimistoissa ja liiketiloissa.

 • THERMasgard® RTM1 huonelämpötilalähetin

  Kalibroitava huonetilojen lämpötilalähetin THERMASGARD® RTM 1, jossa on jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä todellisen lämpötilan näyttöön, joko tyylikäs muovikotelo painettavalla kannella, nelireikäinen kiinnitys, kiinnitys pysty- tai vaakasuoraan asennettuun rasiaan, valmis aukko seinänsisäiselle kaapelille, tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo (yläosa ja pohja ruostumatonta terästä, päälle ruuvattu kansi), ilkivaltaa kestävä versio esim. kouluihin, parakkeihin ja julkisiin rakennuksiin. Tätä huonelämpötilalähetintä käytetään lämpötilojen seurantaan/näyttöön suljetuissa, kuivissa tiloissa, asunnoissa, toimistoissa, valintamyymälöissä ja liiketiloissa.