Darchem – Darmatt tuli- ja lämpösuojaukset

Esterline Darchem Logo White Background - CEA: Construction Equipment Association

Englantilainen valmistaja Darchem Engineering Ltd kuuluu Esterline konserniin. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat tuli- ja lämpösuojaukset kaikkialle teollisuuteen, mukaan lukien lentokone- ja avaruusteollisuus sekä ydinvoimateollisuus. Tulisuojauspeitteiden tuotenimi on Darmatt™. Näiden avulla voidaan varmistaa turvallinen käyttöympäristö sekä estää laitteistojen vaurioituminen mahdollisen tulipalon sattuessa.

Yleinen pyyntö on UL1709, 1100 °C, 30 min, joka pohjautuu Lloyds sertifikaation SAS F130127 vaatimuksiin. Suojausaikaa voidaan jatkaa aina 180 minuuttiin asti. Usein suojaustarve on niin sanottua allaspaloa (pool fire) vastaan mutta suojauksia löytyy myös suunnattua suihkupaloa varten (Jet Fire) ISO 22899-1 Lloyds. Darmat™t täyttää myös Lloydsin painetestin eli Blast test 1.62 bar.

Tulisuojaukset tehdään aina yksilölliseen kohteeseen ja siksipä ne ovat helposti muokattavissa ja asennettavissa. Olemme toimittaneet tulisuojauksia yli 1000 kpl, joten meillä on valmiita valmistuskuvia useisiin toimilaiteyhdistelmille ja tuotemerkeille.

Osasto: Avainsana tuotteelle