TERMISET MASSAVIRTAUSMITTARIT

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • E+E EE741 virtausmittari

  EE741 virtausmittari voidaan helposti sovittaa mihin tahansa paineilman ja teknisten kaasujen tarkkaan mittaus- ja valvontasovellukseen DN 15 – DN50 putkissa.

 • E+E EE771 terminen massavirtausmittari

  EE771 on terminen massavirtausmittari paineilmaa ja kaasuja varten. Paineesta ja lämpötilasta riippumatta EE771-virtausmittari rekisteröi massavirtauksen, volumetrisen virran tai standardivirtauksen.

 • E+E EE772 terminen massavirtausmittari

  EE772 on terminen massavirtausmittari paineilmaa ja kaasuja varten. Paineesta ja lämpötilasta riippumatta EE772-virtausmittari rekisteröi massavirtauksen, volumetrisen virran tai standardivirtauksen.

 • E+E EE776 terminen massavirtausmittari

  EE776 on terminen massavirtausmittari, joka on tarkoitettu paineilman, typen, hiilidioksidin tai muiden ei-syövyttävien ja syttyvien kaasujen valvontaan. DN50-DN700 (2 ”- 28”) putkille. Maksimipaine 16 bar.

 • Schmidt SS 20.261 virtausmittari

  Virtausnopeusalue 0 – 90 m/s, max. 8 bar. Terminen massavirtausmittaus tai kalorimetrinen virtausmittaus perustuu lämmönsiirtymäperiaatteeseen. Lämmitettävän vastuksen lämmitystehoa säädetään siten, että sen ja mitattavan ilman välille syntyy vakiolämpötilaero. Lämmön siirtyminen ilmaan kasvaa massavirtauksen mukaan. Lämmitysjännitteen lasku on näin suoraan verrannollinen normivirtausnopeuteen.

 • Schmidt SS 20.500 virtausmittari

  Virtausnopeusalue 0 – 50 m/s, maks. 10 bar, myös syövyttäville aineille. Terminen massavirtausmittaus tai kalorimetrinen virtausmittaus perustuu lämmönsiirtymäperiaatteeseen. Lämmitettävän vastuksen lämmitystehoa säädetään siten, että sen ja mitattavan ilman välille syntyy vakiolämpötilaero. Lämmön siirtyminen ilmaan kasvaa massavirtauksen mukaan. Lämmitysjännitteen lasku on näin suoraan verrannollinen normivirtausnopeuteen.

 • Schmidt SS 20.600 virtausmittari

  Virtausnopeusalue 0 – 220 m/s, maks. 40 bar, saatavana myös ATEX-luokitettuna sekä väyläliitännäisenä. Terminen massavirtausmittaus tai kalorimetrinen virtausmittaus perustuu lämmönsiirtymäperiaatteeseen. Lämmitettävän vastuksen lämmitystehoa säädetään siten, että sen ja mitattavan ilman välille syntyy vakiolämpötilaero. Lämmön siirtyminen ilmaan kasvaa massavirtauksen mukaan. Lämmitysjännitteen lasku on näin suoraan verrannollinen normivirtausnopeuteen.

 • Schmidt SS 30.300 – 30.303 virtausmittari

  ”In Line” -paineilmamittauksiin, putkikoot DN 15 /25/40/50, max. 16 bar. Schmidt-virtausmittarit soveltuvat erittäin hyvin paineilman kulutuksen mittaukseen. Antureissa on hyödynnetty viimeisintä ohutkalvo- ja puolijohdeteknologiaa. Tuloksena ovat hienostuneet ja kustannustehokkaat anturirakenteet kaikkiin sovelluksiin.