VUOTO JA YLITÄYTTÖ

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Bamo Maximat C ylitäytönestin

  MAXIMAT C on impedanssimittaukseen perustuva ylitäytön estin sähköä johtaville nesteille. MAXIMAT C -ylitäyttöestimessä hiilikuituelektrodit on asennettu jäykän anturiputken päähän. Kytkentätasoa voi tarvittaessa säätää anturiputken upotussyvyyttä säätämällä. Asennusputki on kyseistä kemikaalia kestävää muovia.

 • Bamo MAXIMAT LW C vuotohälytin

  MAXIMAT LW C on vuotohälytin, joka asennetaan kohteeseen (esim. varoallas) kaapelin varaan. Kytkentäpisteen säätö tapahtuu kaapelin upotusmittaa säätämällä.
  – HF kapasitiivinen mittaus, fail-safe -toiminnolla
  – aggressiivisille ja sähköä johtaville nesteille
  – aktiivinen hälytys
  – automaattinen vikadiagnostiikka LED-merkkivalolla

 • Bamo MAXIMAT LW CN-SDR vuotohälytin

  MAXIMAT LW CN-SDR on kaksoisseinämäisten, muovisten kemikaaliputkien vuotohälytyksiin kehitetty laite. Se hälyttää, kun sisempään putkeen on tullut vuoto.
  – HF-kapasitanssi, fail-safe toiminnolla
  – Aggressiivisille ja sähköä johtaville nesteille
  – Kaksi tunnistinta
  – Automaattinen vikadiagnostiikka LED-merkkivalolla

 • Bamo MAXIMAT LW CX ylitäytönestin

  Bamo Maximat LW CX – ylitäytön estin. Anturi on liitettävissä TC4 tai TC1 lähettimeen. Anturi soveltuu hyvin erilaisten säiliöiden ylitäytön valvontaan. Anturin kytkeytyminen tapahtuu kun sähköä johtava neste saavuttaa anturin kärjessä olevan elektroniikan. Anturin prosessiliitosta ja prosessipituutta saadaan kattavasti muokattua eri käyttökohteisiin. Lisäksi materiaaleja on useita eri aineille.

 • Bamo Maximat VK C ylitäyttöhälytin

  Maximat VK-C on uimuriperiaatteella toimiva ylitäyttöhälytin sähköä johtamattomille nesteille. Uimurin yläosaan asennettu magneetti kytkee anturin runkoon asennetun reed-releen päälle ylitäyttö- tai vuototilanteessa. Anturit valmistetaan kemiallisesti kestävistä muoveista.