Elintarvikelämpömittarit

Showing 1–9 of 15 results

  • Comark KM221 elintarvikelämpömittari

    Comark KM221 on tarkka ja luotettava, mutta silti edullinen elintarvikelämpömittari omavalvontasovelluksiin.

    Lämpötila-alue: -30 … +110 °C

    ANTURIVALIKOIMA

  • Comark Catercheck 3

    Catering –elintarvikelämpömittari.
    Kiinteästi asennettu termistorianturi & erinomainen tarkkuus.

    Mittausalue: -40 … +125 °C

  • Comark C12 elintarvikelämpömittari

    Comark C12 elintarvikelämpömittari voidaan merkitä viidellä eri värillä. Se soveltuu erinomaisesti omavalvontasovelluksiin esim. pitopalveluille ja keskuskeittiöille, sekä muihin vastaaviin kohteisiin, joissa ruuan käsittelyssä halutaan minimoida ristikontaminaation riski.

    Lämpötila-alue: -40 … +125 °C

    ANTURIVALIKOIMA

  • Comark C20 elintarvikelämpömittari

    Comark C20 elintarvikelämpömittari soveltuu ruoan valmistus- ja tuotantosovelluksiin. Helppokäyttöinen – vain yksi painike!

    Lämpötila-alue: -40 … +125 °C

    Saatavana myös KIT versiona; sisältäen mittarin, PX22L-anturin ja kalibrointitodistuksen.

    ANTURIVALIKOIMA

  • Comark C22C elintarvikelämpömittari

    Comark C22 elintarvikelämpömittari soveltuu sekä ilman että tuotelämpötilojen erittäin tarkkaan mittaamiseen. Mittarin suojausluokka on IP65, joten se soveltuu vaativaan käyttöön.

    C22 on suunniteltu ammattikäyttöön elintarviketeollisuudessa, mm. laaduntarkkailuun ja HACCP -järjestelmiin.

    Mittausalue:
    Termistori / -50 … +150 °C
    T-tyyppi / -200 … +400 °C

    ANTURIVALIKOIMA

  • Comark C42C elintarvikelämpömittari termistori/T-tyyppi

    Comark C42C elintarvikelämpömittari soveltuu sekä ilman että tuotteiden lämpötilamittaukseen erinomaisella tarkkuudella. Se on sertifioitu eurooppalaisen standardin EN13485: 2002* mukaisesti ja vastaa koko kylmäketjun tarpeita.

    Laaja lämpötila-alue T-tyypin termopari- tai termistorianturilla, sekä IP65 suojausluokka tekee mittarista ihanteellisen kaikkiin vaativiin tuotantoympäristöihin.

    • Lämpötila-alue: -50 … +150 °C (termistori)
    • Lämpötila-alue: -200 … +400 °C (T-tyypin termopari)
    • Kestävä ja vedenpitävä kotelo (IP65 / 67)
    • Maksimi-, minimi- ja pitotoiminto
    • Ajastin- ja hälytystoiminnot
    • Takuu: 2 vuotta

  • Comark C46 elintarvikelämpömittari T-tyyppi

    Comark C46, T-tyypin termoparilämpömittari soveltuu elintarvikesovelluksiin, sekä tukevan rakenteensa ansiosta myös muihin vaativiin teollisuus- ja tuotantoympäristöihin.

    C46 lämpömittari on yhteensopiva T-tyypin termopari-antureiden kanssa, joka takaa nopean ja luotettavan lämpötilamittauksen laajalla lämpötila-alueella lukuisiin eri prosessisovelluksiin. Suojausluokka IP65.

    • Lämpötila-alue: -200 … +400 °C (T-tyypin termopari)
    • Kestävä ja vedenpitävä kotelo (IP65 / 67)
    • Maksimi-, minimi- ja pitotoiminto
    • Ajastin- ja hälytystoiminnot
    • Takuu: 2 vuotta

  • Comark C48C elintarvikelämpömittari K-tyyppi

    Comarkin C48C, K-tyypin termoparilämpömittari soveltuu elintarvikesovelluksiin, sekä tukevan rakenteensa ansiosta myös muihin vaativiin teollisuus- ja tuotantoympäristöihin.

    C48C lämpömittari on yhteensopiva K-tyypin termopariantureiden kanssa, joka takaa nopean ja luotettavan lämpötilamittauksen laajalla lämpötila-alueella lukuisiin eri prosessisovelluksiin. Suojausluokka IP65.

    • Lämpötila-alue: -200 … +1372 °C (K-tyypin termopari)
    • Kestävä ja vedenpitävä kotelo (IP65 / 67)
    • Maksimi-, minimi- ja pitotoiminto
    • Ajastin- ja hälytystoiminnot
    • Takuu: 2 vuotta

  • Comark N9094 elintarvikelämpömittari

    Ylivoimaista mittauslaatua elintarviketeollisuudelle!
    Lujatekoinen, termistori, K- ja T-tyypin termistorilämpömittari elintarvikealan ammattilaisille. Comark N9094 elintarvikelämpömittari edustaa uusinta tekniikkaa tyylikkäässä ja kestävässä kotelossa ja se on suunniteltu alan ammattilaisille vaativaan käyttöön.

    N9094 mittarissa on interaktiivinen valikko, jonka avulla esim. ajastin- ja hälytystoiminnot hoituvat helposti. IP68 suojausluokan kotelointi tekee siitä kestävän ja pestävän. Täydellinen mittari vaativiin tuotantoympäristöihin.

    Mittausalueet:
    · Termistori: -50 … +150 °C
    · T-Tyyppi: -200 … +400 °C
    · K-Tyyppi: -200 … +1372 °C

    ANTURIVALIKOIMA