CO2 - HIILIDIOKSIDI

Näytetään tulokset 1–9 / 11

 • EE CO2 Guard 10 hiilidioksidimonitori

  UUTUUSTUOTE – Vähennä Covid-19 riskiä!

  CO2 Guard 10 näyttää luotettavasti sisäilman hiilidioksidipitoisuuden (CO2). Ledien osoittama taso osoittaa ilmanvaihdon tarpeen, esim. avaamalla ikkunat.

  Riittävä ilmanvaihto ja hyvä sisäilmanlaatu ovat ensiarvoisen tärkeitä terveelliselle asuin- ja työympäristölle. Se vähentää merkittävästi riskiä sairastua ilmateitse tarttuviin sairauksiin.

  Lisäksi todelliseen hiilidioksiditasoon perustuva ilmanvaihto voi vähentää merkittävästi energiakustannuksia verrattuna satunnaiseen ilmanvaihtoon.

 • EE80 – CO2 hiilidioksidikytkin

  Hiilidioksidikytkin CO2 – Huoneasennus

 • EE872 Kompakti CO2-lähetin lämmitettävällä ja vaihdettavalla anturimoduulilla

  EE872-lähetin mittaa luotettavasti hiilidioksidipitoisuuden jopa 5%:iin (50 000 ppm) asti esim. maataloudessa, navetoissa, hautomoissa ja kasvihuoneissa. Aktiivinen paineen ja lämpötilan kompensointi sisäisillä antureilla takaavat korkeudesta ja ympäristöolosuhteista riippumattoman mittauksen.

  Lämmitettävän ja vaihdettavan anturimoduulin ansiosta EE872 sopii myös sovelluksiin, joissa on korkea kosteuspitoisuus ja kondensoiva ympäristö. IP65-kotelo ja PTFE-suodatinyksikkö tarjoavat erinomaisen suojan saastuneessa ympäristössä. Katalyyttisellä suodatinyksiköllä EE872 sopii myös sovelluksiin, joissa on säännöllistä vetyperoksidi (H2O2) -sterilointia.

  CO2- mittaustieto on saatavana analogisena jännite- tai virtalähtönä tai RS485-liitännän kautta Modbus RTU-protokollalla.

  Ilmainen EE-PCS konfigurointiohjelma yhdessä valinnaisen sovitinkaapelin kanssa helpottavat EE872-laitteen konfigurointia ja säätämistä.

 • EE871 CO2-anturi vaativiin OEM-sovelluksiin

  CO2-anturi vaativiin OEM-sovelluksiin. (Modbus tai E2-väylä).

 • EE870 CO2-lähetin vaativiin sovelluksiin

  CO2 Hiilidioksidi-moduulilähetin vaativiin sovelluksiin

 • EE820 CO2-lähetin

  CO2 Hiilidioksidilähetin vaativiin sovelluksiin

 • EE85 – CO2 hiilidioksidikytkin

  Hiilidioksidikytkin CO2 – Kanavaan

 • EE850 CO2-/lämpötilalähetin

  Hiilidioksidi (CO2)- ja lämpötilalähetin rakennusautomaation sovelluksiin.

 • Senseair aSense CO2-/lämpötilalähetin

  Senseair aSENSE ™ on edistyksellinen lämpötila- ja hiilidioksidilähetin. Tiedot siirretään BMS-järjestelmään tai ohjaimeen ja ne voidaan konfiguroida UIP-ohjelmistolla. Soveltuu myös kaasuhälytysanturina tiloihin, joissa hiilidioksidin määrää on syytä seurata.