LÄMPÖTILALÄHETTIMET

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • E+E – EE074 Lämpötila-anturi Modbus RTU

  EE074-anturi mittaa tarkasti ilman, kaasujen ja nesteiden lämpötilaa vaativissa prosessi- ja ilmastointisovelluksissa, kuten elintarvike- ja juomateollisuudessa, lääke- ja biotekniikka-, sekä puhdastila- ja maataloussovelluksissa.

  Katso myös: Sigma 05 keskusasema

 • E+E – EE850 CO2-/lämpötilalähetin

  Hiilidioksidi (CO2)- ja lämpötilalähetin rakennusautomaation sovelluksiin.

 • EE100Ex kosteus- ja lämpötilalähetin Atex – UUTUUS!

  EE100Ex-lähetin, joka on luokiteltu luonnostaan vaarattomaksi, mittaa luotettavasti suhteellista kosteutta (RH) ja lämpötilaa (T) räjähdysvaarallisilla alueilla. Se on ATEX ja IECEx luokiteltu sovelluksiin kaasuille alueelle 1 (Zone 1).

  Mittaus on tarkka ja luotettava. EE100Ex:n erittäin kestävä mittapää, patentoitu anturin suojaus ja koteloitu anturin mittauselektroniikka takaavat, että EE100Ex edustaa parasta tarkkuutta ja pitkäaikaispysyvyyttä mittausalueella 0 … 100% RH ja -40 … 60 °C.

  Luotettava vaativissa olosuhteissa. Laite voidaan sijoittaa räjähdysvaaralliselle alueelle. Kestävän metallisen IP65 -kotelon ja vaihtoehtoisten suodatinyksiköiden ansiosta EE100Ex toimii luotettavasti monenlaisissa vaativissa sovelluksissa kuten huoltotunneleissa, vaarallisten aineiden varastotiloissa tai lääketeollisuudessa.

  Laitteen sähkönsyöttö voidaan ottaa Ex i virtalähteestä tai zener barrierin kautta. Kosteuden ja lämpötilan lisäksi EE100Ex laskee kastepisteen (Td) ja jäätymispisteen (Tf) lämpötilan. Mitatut tiedot ovat saatavina kahdesta galvaanisesti erotetusta 4… 20 mA 2-johdin ulostulosta.

 • EE300Ex I235 Kosteus- ja lämpötilalähetin (Atex)

  Kosteus- ja lämpötilalähetin – Räjähdysvaaralliset tilat

 • EE240 Series – Langaton tukiasema lähettimille

  Langaton tukiasema lähettimille RH % + CO2 näytöllä

 • Senseair aSense CO2-/lämpötilalähetin

  Senseair aSENSE ™ on edistyksellinen lämpötila- ja hiilidioksidilähetin. Tiedot siirretään BMS-järjestelmään tai ohjaimeen ja ne voidaan konfiguroida UIP-ohjelmistolla. Soveltuu myös kaasuhälytysanturina tiloihin, joissa hiilidioksidin määrää on syytä seurata.

 • S+S THERMasgard ATM2 ulkolämpötilalähetin

  Kalibroitavat THERMASGARD® ATM 2 -ulkolämpötilalähettimet, joissa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, sisäinen tai etäanturi, jatkuva ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja pikalukitusruuvit, valinnainen näyttö / ei näyttöä. Käytetään lämpötilojen seuraamiseen ulkona, kosteissa tiloissa esim. ulkoseiniin asennettuna, kylmissä varastorakennuksissa ja kasvihuoneissa, teollisuussektorilla ja maataloudessa. Ulkoalueilla asennus mieluiten rakennuksen pohjoisseinälle tai suojattuun kohtaan.
  Suorassa auringossa täytyy käyttää WS 01 -aurinko- ja pallosuojusta (lisävarusteet) tai laitetta, johon kuuluu asennettuna SS 02 -aurinkosuojus (pyynnöstä saatavilla). Ulkoanturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (nollapisteen porrastus on säädettävissä).

 • S+S THERMasgard HFTM, HFTM-Modbus lämpötilalähetin

  Kalibroitava, holkkianturillinen THERMASGARD® HFTM -lämpötilalähetin, jossa on kahdeksan säädettävää mittausaluetta, jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä (lämpötilan ilmaisuun), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Etäanturillista lämpötilalähetintä käytetään nestemäisten ja kaasumaisten aineiden lämpötilan seuraamiseen esim. asennettuna uppoholkkiin tai kanava-anturina. Anturit ovat tahdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (nollapisteen porrastus on säädettävissä).

 • S+S THERMasgard HSM lämpötilalähetin

  THERMASGARD® HSM on kiskoasennettava lämpötilalähetin DIN 60751:n mukaisille Pt100 tai Pt1000 -antureille. Siinä on 13 säädettävää mittausaluetta (DIP-kytkimillä). Asennetaan ohjauskaappiin tai haaroitusrasiaan. Lähetin muuntaa anturin lämpötilariippuvaisen vastussignaalin 0 – 10 V:n tai 4…20 mA:n vakiosignaaliksi. Ulostulosignaali on erittäin tarkka lämpötilalineaari. HSM-lähettimet ovat tehdaskalibroituja.