LÄMPÖTILA-ANTURIT - PINTALÄMPÖTILA

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • S+S THERMasgard ALTF02 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® ALTF 02 on kustannustehokas putkikontaktivastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, kiinnitysrengas ja iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja painettava kansi.

  ALTF 2 ⁄ ALTF 02 -pintakontaktianturit ovat kiinteiden kappaleiden pintalämpötilan mittaamiseen käytettäviä elektronisia kontaktilämpömittareita. Niissä on vähintään yksi kontaktialue, joka koskettaa mittauskohteen pintaa. Pintakontaktilämpötila-anturi määrittää putken sisällä virtaavan aineen (esim. vesi) lämpötilan putken pintalämpötilan perusteella. Putkianturilla seurataan lämpötiloja putkilinjastoissa ja putkistoissa (esim. kylmä ja kuuma vesi), tai lämmityslohkoissa lämmitysjärjestelmien valvonnassa.

 • S+S THERMasgard ALTF1 pintalämpötila-anturi

  THERMASGARD® ALTF 1 -pintakontaktianturit ovat kiinteiden kappaleiden pintalämpötilan mittaamiseen käytettäviä elektronisia kontaktilämpömittareita. Niissä on vähintään yksi kontaktialue, joka koskettaa mittauskohteen pintaa. ALTF-1 -pintakontaktilämpötila-anturi määrittää putken sisällä virtaavan aineen (esim. vesi) lämpötilan putken pintalämpötilan perusteella, anturissa on liitosjohto ja passiivinen ulostulo. ALTF 1 on putkikontaktivastuslämpömittari, jossa on kiinnitysrengas ja aksiaalinen anturiputki. Se soveltuu lämpötilan seuraamiseen putkistoissa ja putkissa (esim. kylmä ja kuuma vesi) tai lämmityssarjoissa lämmitysjärjestelmien valvonnassa.

 • S+S THERMasgard ALTF2 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® ALTF 2 on putkikontaktivastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, kiinnitysrengas ja iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo, sekä kansi, jossa on pikalukitusruuvit.

  ALTF 2 ⁄ ALTF 02 -pintakontaktianturit ovat kiinteiden kappaleiden pintalämpötilan mittaamiseen käytettäviä elektronisia kontaktilämpömittareita. Niissä on vähintään yksi kontaktialue, joka koskettaa mitattavaa pintaa. Pintakontaktilämpötila-anturi määrittää putken sisällä virtaavan aineen (esim. vesi) lämpötilan putken pintalämpötilan perusteella. Putkianturilla seurataan lämpötiloja putkilinjastoissa ja putkistoissa (esim. kylmä ja kuuma vesi), tai lämmitysyksiköissä lämmitysjärjestelmien valvonnassa.

 • S+S THERMasgard OFTF pintalämpötila-anturi

  Pieni pintakontaktivastuslämpömittari alumiinikotelossa (kaapelianturi). THERMASGARD® OFTF -pintalämpötila-anturi lämpötilojen seuraamiseen suorilla ja loivasti kaartuvilla pinnoilla, esim. ikkunoiden pintalämpötilan mittaamiseen, kondensaatiomuodostuksen seuraamiseen tai lämmityksen pinta-anturiksi esim. ikkunoihin tai seiniin.