HUONELÄMPÖTILA

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Imit TA3 huonetermostaatti

  Mekaaninen seinätermostaatti

 • E+E – TES201 lämpötilalähetin

  Lämpötilalähetin tarkkaan huonelämpötilan (T) mittaamiseen asuintiloissa ja kaupallisissa LVI-järjestelmissä.

 • S+S THERMasgard FSTF 1 huonelämpötila-anturi

  THERMASGARD® FSTF -huonelämpötila-anturi tai mittausmuunnin ilman lämpötilan mittaamiseen, asetusarvojen säätämiseen, läsnäolon ilmaisuun tai käytettäväksi huonetilan valvontayksikkönä tai toimintapaneelina, jossa on lämpötila-anturi, painike, potentiometri ja statusindikaattorit (LEDit). Soveltuvat asuinhuoneisiin, työpajoihin, toimistoihin ja liiketiloihin. Asennus seinänsisäisenä versiona liitettynä korkealaatuisiin kytkinpaneeliohjelmiin, suositellaan käytettäväksi Giran, Buschin, Jaegerin, Berkerin (seinänsisäisillä adaptereilla), Merten-Jungin ja Siemensin tuotteiden kanssa. Nämä huonelämpötila-anturit voidaan asentaa joko yksinään tai yhdistettynä valokatkaisijoihin, pistorasioihin tai muihin seinänsisäisiin laitteisiin.

 • S+S THERMasgard RTF1 huonelämpötila-anturi

  Huonetilojen THERMASGARD® RTF 1 -lämpötila-anturi, jossa on passiivinen ulostulo ja joko tyylikäs muovikotelo painettavalla kannella, nelireikäinen kiinnitys, kiinnitys pysty- tai vaakasuoraan asennettuun rasiaan, valmis aukko seinänsisäiselle kaapelille, tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo (yläosa ja pohja ruostumatonta terästä, päälle ruuvattu kansi), ilkivaltaa kestävä versio esim. kouluihin, parakkeihin ja julkisiin rakennuksiin. Tätä asuintiloihin tarkoitettua anturia käytetään lämpötilojen seurantaan/näyttöön suljetuissa, kuivissa tiloissa, asunnoissa, elokuvateattereissa, valintamyymälöissä, varastohuoneissa, toimistoissa ja liiketiloissa.

 • S+S THERMasgard RTM1 huonelämpötilalähetin

  Kalibroitava huonetilojen lämpötilalähetin THERMASGARD® RTM 1, jossa on jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä todellisen lämpötilan näyttöön, joko tyylikäs muovikotelo painettavalla kannella, nelireikäinen kiinnitys, kiinnitys pysty- tai vaakasuoraan asennettuun rasiaan, valmis aukko seinänsisäiselle kaapelille, tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo (yläosa ja pohja ruostumatonta terästä, päälle ruuvattu kansi), ilkivaltaa kestävä versio esim. kouluihin, parakkeihin ja julkisiin rakennuksiin. Tätä huonelämpötilalähetintä käytetään lämpötilojen seurantaan/näyttöön suljetuissa, kuivissa tiloissa, asunnoissa, toimistoissa, valintamyymälöissä ja liiketiloissa.

 • S+S THERMasreg RTR-B Huonelämpötilasäädin

  Huonelämpötilasäädin.

 • S+S THERMasreg RTR-E Huone-/lattialämmityslämpötilasäädin

  Huone-/lattialämmityslämpötilasäädin.

 • S+S THERMasreg RTR-S Huonelämpötilasäädin

  Huonelämpötilasäädin.