swoy yritys

Teknistä tukkukauppaa vuodesta 1970

Vuodesta 1970 olemme palvelleet asiakkaitamme tarjoten mittaus- ja säätötekniikan ratkaisuja ja nyt uutuutena savunpoistojärjestelmät kuuluvat arkeemme.

Olemme keskittyneet seuraaviin mittaus- ja säätötekniikan suureisiin:

  • Paine

  • Lämpötila

  • Kosteus

  • Pinta

  • Virtaus

  • Pitoisuus

Tarjoamme hyvän valikoiman venttiileitä, toimilaitteita, mikrokytkimiä ja painikkeita.

Olemme myös onnistuneet tuomaan hyvällä menestyksellä markkinoille savunpoisto-järjestelmiä, jotka ovat oleellinen osa kiinteistöjen paloturvallisuutta. Savunpoiston tärkein tarkoitus on kuitenkin estää ihmisvahinkojen synty toimivalla savunpoistolla.

Huolella valitut toimittajamme edustavat alansa kansainvälistä kärkeä ja useimmat tuotteet kuuluvat varastointiohjelmaamme, jolla varmistetaan toimitusvarmuus asiakkaillemme. Hyvin organisoitu varastomme palvelee asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa Länsiväylän varrella ja paikallis-konttorimme Liedossa, Jyväskylässä, Leppävedellä ja Nummelassa.

Palvelemme vuosittain n. 1100 asiakasta 9 myyjän voimin, nimikkeitä on n. 10 000 kpl ja päämiehiä 40 kpl. Paras valttimme on osaava henkilökuntamme, jonka sovellustietämys auttaa asiakkaitamme ja se on suurin syy, että asiakaskuntamme on tyytyväinen ja ostaa uudestaan meiltä.

Stig Wahlström Oy - osa Addtech-konsernia

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech liiketoimintaideana on toimia yhdistävänä linkkinä valmistajien ja asiakkaiden välillä, niin että asiakkaat voivat saavuttaa omassa liiketoiminnassaan etua käyttämällä meidän tuotteitamme ja järjestelmiämme.

Tervetuloa asiakkaaksemme