VASTUSLÄMPÖMITTARIT

Näytetään tulokset 1–9 / 12

 • S+S THERMasgard ALTF02 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® ALTF 02 on kustannustehokas putkikontaktivastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, kiinnitysrengas ja iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja painettava kansi.

  ALTF 2 ⁄ ALTF 02 -pintakontaktianturit ovat kiinteiden kappaleiden pintalämpötilan mittaamiseen käytettäviä elektronisia kontaktilämpömittareita. Niissä on vähintään yksi kontaktialue, joka koskettaa mittauskohteen pintaa. Pintakontaktilämpötila-anturi määrittää putken sisällä virtaavan aineen (esim. vesi) lämpötilan putken pintalämpötilan perusteella. Putkianturilla seurataan lämpötiloja putkilinjastoissa ja putkistoissa (esim. kylmä ja kuuma vesi), tai lämmityslohkoissa lämmitysjärjestelmien valvonnassa.

 • S+S THERMasgard ALTF2 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® ALTF 2 on putkikontaktivastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, kiinnitysrengas ja iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo, sekä kansi, jossa on pikalukitusruuvit.

  ALTF 2 ⁄ ALTF 02 -pintakontaktianturit ovat kiinteiden kappaleiden pintalämpötilan mittaamiseen käytettäviä elektronisia kontaktilämpömittareita. Niissä on vähintään yksi kontaktialue, joka koskettaa mitattavaa pintaa. Pintakontaktilämpötila-anturi määrittää putken sisällä virtaavan aineen (esim. vesi) lämpötilan putken pintalämpötilan perusteella. Putkianturilla seurataan lämpötiloja putkilinjastoissa ja putkistoissa (esim. kylmä ja kuuma vesi), tai lämmitysyksiköissä lämmitysjärjestelmien valvonnassa.

 • S+S THERMasgard ASTF säteilylämpöanturi

  THERMASGARD® ASTF vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Säteilyanturi on erityisesti suunniteltu lämpötilojen seuraamiseen märissä tiloissa tai suurissa huoneissa / halleissa. Seinään kiinnitettävä ASTF-säteilylämpöanturi määrittää aktiivisen säteilyn tehollista osuutta tai tehollista säteilylämpöä mittauskohteessa. Säteilyanturin käyttämän mittausmenetelmän ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos.

 • S+S THERMasgard DTF vastuslämpömittari

  THERMASGARD® DTF on pieni sisäänrakennettava vastuslämpömittari passiivisella ulostulolla seinänsisäiseen asennukseen, esim. kipsilevyseiniin tai alaslaskettuihin kattoihin. Kattoihin ja seiniin asennettava DTF-kattolämpötila-anturi sulautuu saumattomasti ympäröivään arkkitehtuuriin ja seuraa pinnan lämpötilaa. Liitäntäpään pistoke mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen.

 • S+S THERMasgard ETF 6 vastuslämpömittari

  Ruuvattava THERMASGARD® ETF 6 -vastuslämpömittari, jossa on putkikaulus, vaihdettava kärki, passiivinen ulostulo, suora suojaputki ja alumiininen liitäntäpää.

  Tätä lämpötila-anturia käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seuraamiseen putkijärjestelmissä, säiliöaluksissa tai varastosäiliöissä, erityisesti silloin, kun tarvitaan eristettyjä putkia ja säiliöitä.

 • S+S THERMasgard RPTF 1 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® RPTF 1 -vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo. Käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos, kun ympäröivä ilma pääsee virtaamaan anturin ympärillä.

 • S+S THERMasgard RPTF 2 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® RPTF 2 -vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo. Käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen, esimerkiksi tummana säteilyanturina. Huonetilojen heilurianturi RPTF 2 (pallolämpömittari) seuraa aktiivisen säteilyn tehollista osuutta tai tehollista säteilylämpöä mittauskohteessa. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos. Pallolämpötila määritetään lämpösäteilyn huomioimiseksi ja lämpöviihtyvyyden arvioimiseksi (toiminnallinen huonelämpötila). Toiminnallinen huonelämpötila kuvaa lämpösäteilyn ja lämmön kuljettumisen yhteisvaikutusta (pallolämpötilan / ilman lämpötilan suhde on noin 70 % – 30 %).

 • S+S THERMasgard RPTM1 vastuslämpömittari

  Kalibroitava THERMASGARD® RPTM 1 -vastuslämpömittari, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä (todellisen lämpötilan näyttö), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Huonelämpötilan heilurianturia käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos, kun ympäröivä ilma pääsee virtaamaan anturin ympärillä. Lämpötilalähettimet ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (nollapisteen porrastus on säädettävissä).

 • S+S THERMasgard RPTM2 vastuslämpömittari

  Kalibroitava THERMASGARD® RPTM 2 -vastuslämpömittari, jossa on jatkuva ulostulo, RPTM 2 valinnainen näyttö / ei näyttöä (todellisen lämpötilan näyttö), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Heilurianturi on suunniteltu erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen, esimerkiksi tummaksi säteilyanturiksi. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos. RPTM 2 (pallolämpömittari) määrittää aktiivisen säteilyn tehollisen osuuden tai tehollisen säteilylämmön mittauskohteessa. Pallolämpötila määritetään lämpösäteilyn huomioimiseksi ja lämpöviihtyvyyden arvioimiseksi (toiminnallinen huonelämpötila). Toiminnallinen huonelämpötila kuvaa lämpösäteilyn ja lämmön kuljettumisen yhteisvaikutusta (pallolämpötilan / ilman lämpötilan suhde on noin 70 % – 30 %). Anturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).