LÄMPÖTILA-ANTURIT - KANAVAAN

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • S+S THERMasgard MWTF keskiarvolämpötila-anturi

  Kestävä THERMASGARD® MWTF -keskiarvolämpötila-anturi (puikkoanturi), jossa on passiivinen ulostulo, aktiivinen joustava anturipuikko keskiarvomittauksiin, muovipinnoitettu kuparinen suojaputki, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit.
  Anturia käytetään kaasujen keskilämpötilojen (keskiarvot) mittaamiseen, esim. ilmakanavan lämpötila-anturina ilmanvaihto- ja ilmastointikanavissa joko koko läpileikkauksessa tai määrätyllä pituudella. Mutkittelevalle reitille asetettuna se seuraa tasaisesti ympäröivää lämpötilaa. Keskiarvoanturi on saatavana 0,4…20 m:n pituisena ja siihen kuuluu kiinnityslaippa vakiovarusteena. Vaihtoehtoisia MK-05-M -kiinnittimiä on mahdollista tilata lisävarusteina.

 • S+S THERMasgard RGTF 1 lämpötila-anturi kanavaan

  Vastuslämpömittari / savukaasun lämpötila-anturi THERMASGARD® RGTF 1, jossa on passiivinen ulostulo, vaihdettava mittauspää, sekä suora suojaputki ja kiinnityslaippa. Suhteellisen kuumien kaasujen lämpötilojen mittaamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin.

 • S+S THERMasgard RGTF 2 lämpötila-anturi kanavaan

  Ruuvattava vastuslämpömittari / savukaasun lämpötila-anturi THERMASGARD® RGTF 2, jossa on putkikaulus, passiivinen ulostulo, vaihdettava mittauspää ja suora suojaputki. Suhteellisen kuumien kaasujen ja nesteiden lämpötilojen seuraamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin.

 • S+S THERMasgard TF 54 vastuslämpömittari / lämpötila-anturi

  THERMASGARD® TF 54 vastuslämpömittari / lämpötila-anturi, jossa on suora suojaputki ja alumiininen liitäntäpää. Käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seurantaan putkissa, säiliöaluksissa ja varastosäiliöissä.

 • S+S THERMasgard TF 65 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® TF 65 on vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit, sekä suora suojaputki.