LÄMPÖTILA-ANTURIT

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • S+S THERMasgard ASTF säteilylämpöanturi

  THERMASGARD® ASTF vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Säteilyanturi on erityisesti suunniteltu lämpötilojen seuraamiseen märissä tiloissa tai suurissa huoneissa / halleissa. Seinään kiinnitettävä ASTF-säteilylämpöanturi määrittää aktiivisen säteilyn tehollista osuutta tai tehollista säteilylämpöä mittauskohteessa. Säteilyanturin käyttämän mittausmenetelmän ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos.

 • S+S THERMasgard ETF 7 vastuslämpömittari

  Erittäin nopeavasteinen ruuvattava THERMASGARD ® ETF 7 -vastuslämpömittari / upotettava lämpötila-anturi, jossa on passiivinen ulostulo, putkikaulus ja suippeneva suojaputki ruostumattomasta teräksestä, kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Erittäin lyhyt reaktioaika, soveltuu erityisesti hyvin nopeisiin lämpötilavaihteluihin ja valvontatoimiin, esim. hydraulisissa järjestelmissä.

 • S+S THERMasgard HTF 50 / 200 lämpötila-anturi

  THERMASGARD® HTF -kaapelianturia käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen mittaamiseen. Voidaan käyttää kanava-anturina ja uppoholkkiin asennettuna upotettavana tai ruuvattavana anturuina. Holkin pituus vaihtelee tarpeen mukaan 30…500 mm (vakio on 50 mm tai 200 mm), kaapelin pituus on valittavissa (vakio on 1,5 m). Sovelluksesta riippuen silikoni-, lasikuitu- tai PVC-johto kaksi-, kolme- tai neljäjohtimiseen liitokseen.

 • S+S THERMasgard TF 54 vastuslämpömittari / lämpötila-anturi

  THERMASGARD® TF 54 vastuslämpömittari / lämpötila-anturi, jossa on suora suojaputki ja alumiininen liitäntäpää. Käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seurantaan putkissa, säiliöaluksissa ja varastosäiliöissä.

 • S+S THERMasgard TM 54 lämpötila-anturi

  Kalibroitava THERMASGARD® TM 54 -lämpötila-anturi, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, alumiininen liitäntäpää, jatkuva ulostulo. Kestäviin sovelluksiin, erillinen uppoholkki ruostumatonta terästä. Upotusanturia käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seurantaan. Käytetään esim. lämmitystekniikan putkijärjestelmissä, varastojärjestelmissä, lämmönjakokeskuksissa, lämmin- ja kylmävesijärjestelmissä, öljy- ja voitelukierroissa, mekaanisessa, laite- ja kasvitekniikassa ja teollisuussektorilla. Lämpötilalähettimet ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).