MELU / ÄÄNITASO

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Pulsar Model 14 äänitasomittari

  Pulsar Model 14 vastaa IEC 61672, Luokka 2 standardeja. Tällä mittarilla mittaat äänentason nopeasti. Suuri ja helppolukuinen näyttö näyttää äänentason vakio A-taajuuspainotuksella. Valitta-vana myös C-taajuuspainotus. Valittavana kaksi mittausaluetta; alempi (max 100 dB(A)), sekä ylempi (yli 65 dB(A)).
  Saatavana myös mittauspakettina (Pulsar Model 14 KIT), jossa lisäksi äänitasokalibraattori Model 106.

 • Pulsar Nova äänitasomittari

  Nova -sarjan korkealaatuisissa äänitasomittareissa yhdistyy edistyksellinen äänen mittausteknologia, helppokäyttöisyys ja kestävyys. Nova -sarja käsittää kuusi erilaista, tehokasta äänitasomittaria.

  Tämän sarjan etu muihin vastaaviin mittareihin verrattuna on se, että ne tarjoavat käyttäjälleen ainutlaatuisen mahdollisuuden lisätä ominaisuuksia heti tilattaessa tai myöhemmin mittaustarpeiden kasvaessa. Näin Nova-sarja tarjoaa aina parhaan mahdollisen työkalun eri sovelluksiin.

 • Tecpel DSL-330/DSL-331 äänitasomittari

  Tecpel DSL-330 on tarkka, edullinen ja helppokäyttöinen äänitasomittari esim. konsulteille, urakoitsijoille ja terveystarkastajille. Voit myös valita A- ja C-taajuuspainotukset, sekä nopean tai hitaan vasteajan.

  Tecpel DSL-331 on tallentava, ammattikäyttöön tarkoitettu äänitasomittari, jonka tallennuskapasiteetti on jopa 32.000 lukemaa!