Hiilidioksidilähetin - CO2-lähetin

SENSEAIR - hiilidioksidilähetin & CO-mittaus

SenseAir AB on tunnettu hyvälaatuisista kaasujen tunnistukseen käytettävistä lähettimistä ja säätimistä. Tunnetuimpia SenseAirin tuotteista ovat hiilidioksidilähettimet, joita käytetään mm. ilmanvaihdon ohjauksessa kiinteistöautomaatiossa, ilmanvaihtokoneissa, kasvihuoneissa. CO2-lähettimiä on kahta eri perustyyppiä: seinäasennukseen tarkoitettu malli ja ilmastointikanavaan asennettava malli.

SenseAirin aSense on perusmalli CO2-mittaukseen ja siinä on mukana aina myös lämpötilan mittaus: 0...+50 C. Hiilidioksidilähetin sisältää myös automaattikalibrointiominaisuuden eli se on huoltovapaa. CO2-mittausalue on 0...2000 ppm (vakio) ja teollisuusmalleissa löytyy suurempia mittausalueita: 0...10000 ppm jne. Analogialähtöjen signaalit voidaan valita lähettimessä olevan DIP-kytkimen avulla: 4-20 mA tai 0-10 V.

aSense M III on yhdistelmälähetin - se mittaa hiilidioksidin (CO2) lisäksi myös hiilimonoksidia (CO). aSense M III on yleisesti käytetty malli mm. parkkihallien ilmanvaihdon ohjauksessa. CO2-mittaus on huoltovapaa (automaattikalibrointi) ja CO-mittauksen huoltoväli on yli 5 vuotta - tämän mahdollistaa tarkka elektroninen CO-mittaus.

Hiilidioksidilähetin tai yhdistelmälähetin, jossa on myös CO-mittaus,
voidaan toimittaa mm. huonemallina, kanava-asennetavana, ulkokäyttöön, LCD-näytöllä varustettuna, erikoismittausalueella - vaihtoehtoja on monia.

Tekniset tiedot (pdf):

Senseair_aSENSE_hiilidioksidilähetin
Senseair_aSENSE-K_hiilidioksidilähetin_kanavaan
Senseair_aSENSE_mIII_CO2_CO-lähetin

Kannettava CO2-mittari

Senseair ja Senseair Alarm ovat kannettavia hiilidioksidimittareita.
Senseair CO2-mittari on pienikokoinen - paino vain 135g.
CO2-mittausalue on 0...6000 ppm (vakio) ja tarkkuus: ±3%.
Mukana on aina myös lämpötilanmittaus: 0...+50 °C
Mittari on "loggaava" eli sillä voidaan tallentaa mittausdataa ja purkaa data tietokoneelle - max. 896 näytettä per mittaus.
Senseair hiilidioksidimittari on helppo kalibroida itse.
Pelkällä akulla käyttöaika on yli 12 tuntia.

Kannettava CO-mittari (pdf): Senseair_CO2-mittari

LOGO SENSEAIR

senseair aSENSE-hiilidioksidilahetin

senseair aSENSE-K-hiilidioksidilahetin

senseair aSENSE IP54

senseair CO2-mittari

 

E+E ELEKTRONIK - yhdistelmälähetin ilmanlaadun ja kosteuden mittaamiseen

E+E Elektronik EE80 -sarjassa oleva yhdistelmälähetin soveltuu kosteuden, lämpötilan ja ilmanlaadun (CO2) mittauksiin. Kaikki mittaukset ovat kätevästi samassa kompaktissa lähettimessä. Jokaisesta mittauksesta saadaan oma mittaviesti eli yhteensä 3 kpl x 0-10 V.

Kotelo (IP30) on valkoinen ja muotoiltu siten, että se sulautuu hyvin myös vaativiin kiinteistökohteisiin, museoihin, pienistä kiinteistöistä aina isompiin rakennuskohteisiin kuten kauppakeskukset ja yrityskiinteistöt.

Sopiva käyttöalue kosteusmittaukselle on 10…90 % RH (skaalaus: 0…100% RH / 0-10V). Tarkkuus on ±3 % RH (alue: 30…70 % RH). Lämpötilan mittausalue voi olla mallista riippuen 0…+50 °C, -5…+55 °C tai 0…+40 °C.

Hiilidioksidipitoisuuden mittausalue voi olla mallista riippuen joko 0…2000 ppm tai 0…5000 ppm. Yleensä tavallisissa kiinteistöissä 0…2000 ppm on täysin riittävä, koska suositusarvorajat vaihtelevat kiinteistön käyttötarkoituksesta riippuen välillä 800…1200 ppm. Automaattinen kalibrointiominaisuus varmistaa CO2-mittauksen pitemmän ajan tarkkuuden. Automaattinen kalibrointi toimii myös jatkuvan, korkeamman hiilidioksidipitoisuuden vallitessa.

EE80-sarja on saatavana myös ilman kosteusmittausta eli hiilidioksidi-/lämpötilalähetin vaihtoehtona. CO2-/lämpötilalähettimenä ulostuloviestin saa myös virtaviestillä 4-20 mA, mutta kolmen mittauksen yhdistelmälähetin on saatavana vain jänniteviestillä 0-5V tai 0-10V. Lisäksi CO2-pitoisuuden valvonta voidaan hoitaa helposti säädettävän kytkimen avulla. Syöttöjännite: 24 VAC/DC. Optiona LCD-näytöltä voidaan katsoa reaaliaikaiset tiedot kaikista mittauksista paikallisesti.

E+E Elektronik on itävaltalainen yritys, joka valmistaa anturikomponentteja ja mittalähettimiä. E+E on erityisesti tunnettu korkealaatuisista kosteuslähettimistä.

Tekniset tiedot (pdf): Yhdistelmälähetin

LOGO EE ELEKTRONIK

EE80 01

Haluan lisätietoa

Lomake sulkeutuu kun klikkaat ikkunan ulkopuolelta!

* = pakollinen kenttä
Kirjoita Tuote
Kirjoita Yritys
Kirjoita nimesi
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita Puhelin
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita vapaavalintainen viesti