Pintakytkin nesteille

GEMS SENSORS - pintakytkin

Gems Sensors tarjoaa laajan valikoiman pintakytkimiä erilaisia nesteitä varten. Malleja ovat mm. uimuripintakytkin, optinen pintakytkin ja kohotyypinen pintakytkin, joita on sekä yksirajaisena, että monirajaisena. Pintakytkimille on saatavilla useita eri materiaaleja - muovimateriaaleista ruostumattomaan teräkseen. Suosittu LS-7-pintakytkin soveltuu esim. säiliön pinnankorkeuden ylärajan ja alarajan valvontaan. LS-7-pintakytkin on ns. uimuripintakytkin ja se asennetaan sivusta - kierretyyppejä ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Yleisiä kohotyyppisiä pintakytkimiä (single level) ovat mm. LS-3, LS-1700 ja LS-1950E (em. myös ATEX-versiona).

Monirajaisessa pintakytkimessä voi olla kohoja 1-7 kpl ja tangon pituus tarvittaessa jopa 6,0 metriä. Monirajaisia pintakytkinmalleja ovat mm. LS-300, LS-400E, LS-800E.

Lisäksi Gems Sensorsin valikoimasta löytyy paljon erikoismalleja, jotka ovat suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten: lääketeollisuuteen, laivoihin (Germanischer Lloyd), öljylle, polttoaineille, räjähdysvaaralliset ATEX-sovellukset, optiset pintakytkimet.

Tekniset tiedot yleisestä LS-7-pintakytkimestä (pdf): Gems_Sensors_LS-7 pintakytkin

Tuoteluettelo (pdf): GEMS_SENSORS_PINTAKYTKIMET

LOGO GEMS SENSORS

Gems Sensors LS-7 pintakytkin

Gems Sensors LS-1950E pintakytkinGems Sensors LS-3 pintakytkin

Gems Sensors monirajainen pintakytkin  Gems Sensors Series G

Gems Sensors LS-270 pintakytkin

Gems Sensors Exosense pintakytkin

Haluan lisätietoa

Lomake sulkeutuu kun klikkaat ikkunan ulkopuolelta!

* = pakollinen kenttä
Kirjoita Tuote
Kirjoita Yritys
Kirjoita nimesi
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita Puhelin
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita vapaavalintainen viesti